Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE TRENINZIMA

Odlične vijesti iz Italije: Liječnici dali zeleno svjetlo vatrenom!

Ivan Strinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.11.2018.
u 10:52

Milan je objavio da je 31-godišnji Strinić dobio dopuštenje liječnika nakon niza pretraga obavljenih ovaj tjedan u Kardiološkoj klinici u Padovi.

Hrvatski branič Ivan Strinić dobio je 'zeleno svjetlo' liječnika da može početi trenirati sa svojim klubom Milanom za kojeg nije igrao od dolaska ovo ljeto baš zbog srčanih problema, objavio je talijanski prvoligaš na svojim službenim stranicama.

Milan je objavio da je 31-godišnji Strinić dobio dopuštenje liječnika nakon niza pretraga obavljenih ovaj tjedan u Kardiološkoj klinici u Padovi. Strinić, koji je u dresu hrvatske reprezentacije odigrao 41 utakmicu, može početi trenirati od ponedjeljka.

Hrvatski reprezentativac je u srpnju potpisao trogodišnji ugovor s klubom iz Milana, ali su mu u kolovozu dijagnosticirani problemi sa srcem zbog čega nije trenirao ni igrao.

Rutinskom kontrolom u novom klubu kod Strinića je otkriven 'početak hipertrofije srčanog mišića što je iziskivalo razdoblje mirovanja i dodatne pretrage'.

>> Pogledajte i Lovrenovu izjavu nakon pobjede protiv Španjolske

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije