Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU?

Odlazi li napokon Messi iz Barcelone? Evo koji klub je već poslao ponudu

Copa del Rey - 2020/21 Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao
Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.04.2021.
u 15:18

Želi se usredotočiti na preostalih šest utakmica u La ligi koje su preostale i ako Barcelona pobijedi u svih šest, osvojiti će svoj 11. naslov u Primeri...

Već se i prije špekuliralo oko odlaska Lionela Messija iz Barcelone, a ove godine to bi se uistinu moglo i ostvariti. Naime, ovogodišnji polufinalist Lige Prvaka, PSG, želi u svoj već ubojiti napad (Mbappé i Neymar) dovesti i Messija. 

Argentinskom nogometašu ugovor ističe ove sezone, a novi još nije potpisao. Francuski prvak ponudio mu je ugovor na dvije godine uz mogućnost produljenja za još jednu sezonu, ugovor kakav mu trenutno ni jedan drugi klub ne može ponuditi.
Sve ovo rekao je brazilski novinar Marcelo Becher za TNT Sports Brasil, novinar koji je prvi najavio i odlazak Neymara iz Barcelone u PSG.

Španjolski list Mundo Deportiva tvrdi da ponude nisu ni potvrđene ni negirane, ali da je Messi za sada odbio razgovarati s čelnicima PSG-a. Želi se usredotočiti na preostalih šest utakmica u La ligi koje su preostale i ako Barcelona pobijedi u svih šest, osvojiti će svoj 11. naslov u Primeri. 

Njegovom bivšem suigraču Neymaru sigurno bi bilo drago opet zaigrati s njim, kao i Angelu di Mariji, Argentincu koji je jedan od rijetkih igrača koji je u isto vrijeme imao priliku zaigrati i s Ronaldom i  Messijem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije