Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michail Antonio

Odjeven kao snjegović slupao skupocjeni Lamborghini

Michail Antonio
Foto: Reuters/Pixsell
27.12.2019.
u 13:32

Napadač West Hama odmah je postao hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio video u kojem izlazi iz uništenog automobila odjeven kao snjegović

Napadač engleskog premierligaša West Hama Michail Antonio (29) na Božić je izazvao prometnu nesreću odjeven kao snjegović.

Antonio je na jugu Londona izletio s ceste u 250.000 eura vrijednom Lamborghiniju zabivši se u dvorište jedne kuće srušivši pritom ogradu, te jedan zid. 

Šokirani vlasnici odmah su istrčali iz kuće kako bi pomogli engleskom napadaču. Odmah su pozvani policija i vatrogasci, no osim materijalne štete nije bilo ozlijeđenih.

- Odjeknulo je kao bomba, cijela kuća se zatresla. Kada smo izašli ispred kuće vidjeli smo šokantan prizor. Srećom, nitko nije stradao, kazala je 20-godišnja Kia Rosina koja se zajedno s obitelji pripremala za božićnu večeru.

Napadač West Hama odmah je postao hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio video u kojem izlazi iz uništenog automobila odjeven kao snjegović.

Zanimljivo, Antonio je dan kasnije nastupio za West Ham u poraz od Crystal Palacea sa 1:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije