Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA ŠTO LUKA ŽELI

Odgovor koji su svi čekali! Modrićev bliski poznanik otkrio gdje će Luka nastaviti karijeru

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
07.02.2020.
u 11:35

Modrić bi trebao u MLS otići već idući mjesec kada počinje sezona, a jasno je kako ni Realu ni Modriću ni u primisli nije da bi mogao napustiti Madrid prije lipnja, a evo sada, prema riječima Peđe Mijatovića, očito ni nakon toga

Bivši igrač Reala i sportski direktor Peđa Mijatović komentirao je navode kako bi Luka Modrić mogao napustiti svlačionicu kraljevskog kluba ovo ljeto te o njegovu mogućem odlasku u MLS i Inter Miami, klub Davida Beckhama.

Mijatović kao osoba koja je u svakodnevnom kontaktu s Lukom, ali i koja brine o sportskoj politici kluba, tvrdi: 

– Modrića vidim u Realu sljedeće sezone. Ima još godinu igranja prema ugovoru i, koliko ja znam, njegova je želja također ostati u Realu. Iako, u nogometu nikad ne znate. Ali njegova je želja ostati – potvrdio je za El Larguero.

Podsjetimo, Luka Modrić najveća je želja Inter Miamija, novog MLS kluba i njegova vlasnika, nogometne i modne ikone Davida Beckhama koji pokušava sve ne bi li na Floridu doveo hrvatskog kapetana, pisala je Marca.

Plaća koju bi godišnje Modrić zaradio u Americi zvuči nestvarno – 20 milijuna eura godišnje. Ipak, uvijek postoji ono ''ali''. Modrić bi trebao u MLS otići već idući mjesec kada počinje sezona, a jasno je kako ni Realu ni Modriću ni u primisli nije da bi mogao napustiti Madrid prije lipnja, a evo sada, prema riječima Peđe Mijatovića, očito ni nakon toga. 

>>>> Pogledajte čime se bavi naš boksač Stipan Prtenjača

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivanbalic
06:54 08.02.2020.

Balkanc,kad se docepa dobrog radnog mjesta,ni za zivu glavu to neda,niti napusta,posebno ako niko ne zelei daga primi u drugu "firmu".

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
14:12 07.02.2020.

Reda radi, nije Peđa nego Predrag, ali eto to nekako ljepše zvuči autoru ovog teksta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije