Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili iz Gorice

Odgođena utakmica Rijeka - Gorica: Hrvatske momčadi pripremaju se za Europu

Rijeka: HNK Rijeka i Dukagjini u drugoj utakmici 2. pretkola UEFA Konferencijske lige
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/16
04.08.2023.
u 15:01

Novi termin domaće utakmice 4. kola HNL-a između Rijeke i Gorice bit će naknadno određen. Rijeka 10. i 17. kolovoza nastupa na utakmicama 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv B36 Torshavn s Farskih otoka

Rijeka je u sinoćnoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige rezultatom 6:1 pobijedila kosovski Dukagjini. Posebno se iskazao Franjo Ivanković s hat-trickom, a u strijelce su se upisali Marco Pašalić, Bruno Goda i Nais Djouahra. Tom pobjedom hrvatski klubovi izborili su prolazak u iduću fazu natjecanja.

U trećem će pretkolu Rijeka igrati protiv B36 Torshavna koji je izborio pobjedu nad velškim Haverfordwestom rezultatom 3:2. U prvoj je utakmici momčad s Farskih otoka pobijedila s 2:1, a u drugoj je nakon regularnog dijela bilo 1:0 za Velšane. Pobjednik je odlučen u produžecima.

GALERIJA Rijeka s visokih 6:1 pobijedila Dukagjini 

Rijeka: HNK Rijeka i Dukagjini u drugoj utakmici 2. pretkola UEFA Konferencijske lige
1/16

Rijeka je odgodila utakmicu 4. kola HNL-a protiv Gorice kako bi se pripremili za susret s Torshavnom. Termin domaće utakmice bit će naknadno određen.

VEZANI ČLANCI:

"Odgođena je utakmica 4. kola SuperSport HNL-a protiv Rijeke, koja se trebala igrati u nedjelju, 13. kolovoza na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Utakmica je odgođena na zahtjev Rijeke zbog nastupa na utakmicama 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv B36 Torshavn s Farskih otoka koje će se igrati 10. i 17. kolovoza. Novi termin odigravanja će se odrediti naknadno, a NK Rijeka i našim ostalim klubovima u europskim natjecanjima, želimo puno uspjeha!", objavila je Gorica.

VIDEO Dinamo pobijedio Astanu i uvjerljivo prošao u 3. pretkolo Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije