Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snježne neprilike

Zbog vremenskih uvjeta odgođene utakmice Slaven - Rijeka i Osijek - Inter

Osijek - stadion pod snijegom
Foto: Davor Javorović/Pixsell
15.12.2018.
u 14:16

Teren u Koprivnici prekriven je snijegom, a poslijepodne je najavljena još niža temperatura. I dvoboj u Gradskom vrtu je pred odgodom

Utakmica 18.kola Prve Slaven - Rijeka koja se u subotu trebala igrati u 17.30 sati je odgođena zbog snijega i leda na terenu. Također je odgođen susret Osijek - Inter koji se trebao igrati u 15 sati.

'Utakmica 18. kola između Slaven Belupa i Rijeke, koja se trebala odigrati u subotu u Koprivnici, odgođena je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Termin utakmice bit će poznat naknadno', objavila je Rijeka na Facebooku.

Teren u Koprivnici prekriven je snijegom, a poslijepodne je najavljena još niža temperatura.

A odgođena je i utakmica u Gradskom vrtu bez obzira na to što je Osijek pozvao navijače u čišćenje terana. Susret nogometaša Osijeka i Intera igra se u nedjelju u 13 sati.

>> Pogledajte kako izgleda teren u Gradskom vrtu

Osijek - stadion pod snijegom
1/8

Komentara 1

RI
ribar110
13:24 15.12.2018.

Globalno zatopljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije