Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI SU
Povratak na članak

Odbio hrvatsku reprezentaciju, a navijači ga ne prestaju vrijeđati: Boli me mozak od njega...

Tu se nema više što reći. On je pred Eurobasket 2017. imao problem s koljenom i to mogu razumjeti, ali ne mogu razumjeti nejavljanje. Te stvari ne bih više niti komentirao - rekao je na ovogodišnjoj Ljetnoj ligi Stojko Vranković, predsjednik HKS-a

Komentari 6

Avatar HerojUlice
HerojUlice
13:45 06.01.2020.

Članak običnih jazavaca, nego kako su prošli bez hezonje u utakmicama, to niste naveli? Čovjek jedva da loptu dobije i guraju ga na visoke pozicije, cijeli portland je smiješno vođen, najmanji problem je hezonja

VL
PL
@ploto@
20:41 07.01.2020.

Za Hezonju je bolje da nije igrao za reptrezentaciju.On nikad niti u jednom klubu nije donio razliku.Nakon Portlanda gdje je opet završio kao rezerva,on će se vratiti u Europu jer za nba nije,A bio je br. 4 na draftu štoo samo kaže da su se neki gadno zeznuli na temelju krivih procjena.

VL
DH
dalibor.hren
18:53 06.01.2020.

I Hezonju, izdajnika, bole leđa kao i Nikolu Kalinića "proslavljenog" nogometaša!?Nikad više u repku!!!

VL
DU
Deleted user
14:03 06.01.2020.

Imamo samo jednog NBA igrača, Bogdanovića. Ostalo ništa vrijedno spomena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.