Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naplatit će trud

Odbačeno Hajdukovo dijete na meti britanskog i talijanskog velikana

Josip Vuković
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/3
11.05.2019.
u 14:06

Corriere dello Sport donosi da Vuković zainteresirane neće koštati više od pet milijuna eura

Josip Vuković, 27-godišnji veznjak Maritima koji svojedobno nikako nije mogao pronaći sreću u Hrvatskoj nogometnoj ligi, i dalje je hit na tržištu te će već za koji tjedan zasigurno napustiti Portugal.

Nakon što se ove zime pisalo da na njemu oči drže brojni velikani, među njima i Chelsea, britanski i talijanski mediji sada donose nove detalje, odnosno informaciju da ga u svojim redovima silno želi Steven Gerrard, menadžer Glasgow Rangersa.

Preliminarni kontakti su navodno već uspostavljeni, ali čini se da Vuković neće morati žuriti s popisivanjem ugovora u Škotskoj jer ga u svojim redovima vide Lazio te Sassuolo.

Corriere dello Sport donosi da Vuković zainteresirane neće koštati više od pet milijuna eura, što ga čini izuzetno zahvalnom akvizicijom.

Splićanin ponikao u poljudskoj školi godinama je lutao između Hajduka, Dugopolja, Istre, Splita i Vizeta, a do Maritima je došao preko Olimpika iz Donjecka  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije