Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOMČADI S BALKANA'

Odabrali su Hrvate jer ih podsjećamo na Srbe

Brazil Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.04.2018.
u 20:57

Brazilski izbornik Tite rekao je da se odlučio na Hrvatsku "kako bi svoje igrače testirao protiv momčadi s Balkana".

Hrvatska nogometna reprezentacija trećeg će lipnja na Anfieldu odigrati prijateljsku utakmicu s Brazilom u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Peterostruki svjetski prvaci na utakmicu s Hrvatskom odlučili su se jer ih po stilu igre podsjećamo na Srbiju s kojom će u Rusiji igrati u skupini.

Brazilski izbornik Tite rekao je da se odlučio na Hrvatsku "kako bi svoje igrače testirao protiv momčadi s Balkana".

- Uvijek pratimo stil igre suparnika na Svjetskom prvenstvu i tražimo protivnike u prijateljskim utakmicama koji su im slični. Hrvatska je iznimno zanimljiva reprezentacija u taktičkom i fizičkom smislu - dodao je bivši nogometaš Edu Gaspar koji danas radi u brazilskom savezu.

I Hrvatskoj i Brazilu to će biti prvi nastup na kultnom Anfieldu. Brazilci su na SP-u 1966. igrali tri utakmice u Liverpoolu, ali na Goodison Parku.

Brazil će u skupini u Rusiji igrati sa Švicarskom, Kostarikom i Srbijom, a naši protivnici su Argentina, Island i Nigerija.

Komentara 32

DU
Deleted user
22:18 16.04.2018.

Predlažem vatrenima da svaki igrač obuje dvije desne kopačke i onda na travnjaku da sve od sebe kako bi zaista vjerno dočarali naše susjede. Provjera nije provjera ako nemaš vjernu kopiju protivnika..

Avatar Dalmacija
Dalmacija
21:45 16.04.2018.

Balkan, Balkan, ovo je Balkan. Živio Balkan!!!

HI
Hik
22:37 16.04.2018.

@banacanin: Imal sam djeda. Rekel mi je "isto ti misli onaj za stolom kak i onaj pod stolom". Prical mi je kak su nas srbi ubijali u Jasenovcu. U skoli sam moral ucit samo o srbima, titu, krleza, matos, nazor,r, ujevic; nikaj o Hrvatima. Nasi Hrvati nisu mogli igrat za repku suge. Voljel sam kosarku a moral sam gledati kak igraju tvrdic, solman, jerkov, petrovic i ostali, a Hrvata nigdje. U nogometu isto, holzer, zungul, surjak, a Hrvata nema. Tak sam zbog nepravde srbe zamrzil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije