Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA S BENFICOM

U redu za ulaznice i 75-godišnja gospođa, prvi navijači stigli u četiri ujutro!

Dinamo - Benfica ulaznice
Foto: Marko Pavić
1/11
27.02.2019.
u 10:19

– Ma, ako mi nije bio problem stajati 40 godina tijekom radnog vijeka, nije mi problem ni stajati nekoliko sati sada kad sam u penziji – odgovara, dok navijač koji je na Maksimir stigao prvi nije bio za razgovor

Karte za utakmicu Dinama i Benfice puštene su u prodaju danas u 11 sati, no već od rana jutra na Maksimiru se stvorio golemi red navijača. Pronašli smo 66-godišnjaka koji je, kako kaže, jutros došao drugi.

– Došao sam jutros u 4.10, ali nisam bio prvi u redu. Bio je jedan čovjek ispred mene – kaže.  

– Svaka čast na volji – odgovaramo.

– Ma ako mi nije bio problem stajati 40 godina tijekom radnog vijeka, nije mi problem ni stajati nekoliko sati sada kad sam u penziji – odgovara, dok navijač koji je na Maksimir stigao prvi nije bio za razgovor.

>> Pogledajte red pred Maksimirom za kupnju ulaznica za utakmicu Dinamo – Benfica

Strpljivo je u redu stajala i gospođa Dragica (75).

– Imam 75 godina i čekam ulaznicu za sina. On radi pa ne može doći. Stigla sam oko devet sati i nema mi druge nego stajati i čekati – kaže Dragica.

Pa zašto je ne puste naprijed s obzirom na to da je gospođa u godinama?

Ma nema šanse! Već drugi put ovako kupujem karte i znam kakva je situacija. Svatko drži svoju “poziciju” – odgovara.

Dinamo - Benfica ulaznice
1/11

Srećom, uskoro je jedan navijač gospođi dao sjedalicu pa je barem mogla odmoriti noge.

Od 11 sati pa sve do dana prije utakmice karte su u prodaji (ulaznice.com) i u tom periodu su znatno jeftinije nego na dan utakmice. 

Ulaznice za Benficu stoje više nego za Viktoriju tako da u pretprodaji za tribine sjever gore i dolje stoje 120 kuna, istočna tribina i gornja etaža zapadne su po 200 kuna, a zapad dolje je 350 kuna.

Na dan utakmice sjeverne tribine su 180, istočna i gornja zapadna 250, a elitna tribina zapad dolje je 350 kuna. No, ne treba očekivati da će biti ulaznica na dan utakmice za tu donju etažu zapadne tribine, pa ni za istočnu, to će se brzo prodati.

>> Pogledajte reakciju Bjelice nakon ždrijeba Europske lige

Ključne riječi

Komentara 15

IL
ilijan
11:25 27.02.2019.

Ajmo Dinamoooo razbiti Benfiku! Vidimo se na Maksimiru! Dinamoooo 💙

SM
san.martino
13:42 27.02.2019.

Nekad je ovako bilo u splitu.Ebiga,u zivotu su stalne samo promjene...

ED
europski dinamo
10:21 27.02.2019.

Sada svi hoće gledati Europski Dinamo kad gazimo. Neka,neka lijepo je to kad je pun stadion. Svi se ukrcavaju u vlak zvan Europski Dinamo čak i novinari,crveni bbb,ali znati će se za sva vremena da pravi dinamovci sa tribine Istok i dinamove utvrde tribine Zapad nikad nisu okrenuli leđa Dinamu i održali ga na životu kad su ga svi htjeli uništiti. Ajmoooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije