Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaze gdje stignu

Ovo je pravo Dinamovo proljeće: Modri svladali Tottenham i ušli u polufinale!

Foto: GNK Dinamo/Facebook
26.02.2019.
u 22:48

Dinamo se pobjede domogao u 62. minuti. Odbijanac je volejem pospremio Mario Ćuže

Druga momčad Dinama, pojačana Damianom Kadzirom koji je želio igrati ovu utakmicu, pobijedila je Tottenham u Londonu s 1:0 i ušla u polufinale International Premier league kupa.

Tottenahm je imao prividnu premoć u prvom dijelu, ali Dinamo je bio opasniji. U nastavku sudac, koji je natezao za domaćine, nije dosudio jedanaesteac za plave, ali je Dinamo u 62. minuti poveo. Odbijanac je volejem pospremio Mario Ćuže.

Do kraja su Spursi stiskali, Horkaš je dvaput bravurozno obranio, nakon slobodnog udarca izvadio je loptu iz rašlji, a onda ispod prečke izvadio i udarac glavom.

Slavlje nakon pobjede 

Zaiskrilo je na kraju pa su u sudačkoj nadoknadi, koja je trajala čak osam minuta, isključeni Čalušić i Tracey zbog međusobnog naguravanja, ali onda se zaorilo na stadionu – Dinamo je pravi šampion, slavili su plavi veliku pobjedu u Londonu pjevajući na središtu travnjaka.

Dinamo je ušao u polufinale ovog natjecanja u kojem su po skipinama igrale 24 momčadi, 12 englskih momčadi do 23 godine i 12 koje su dobile pozivnicu zbog svojih kvalitetnih nogometnih škola.

Plavi su uvjerljivo prošli skupinu, a sad čekaju rasplet ždrijeb polufinala u koje je već ušao Reading koji je s 3:1 bio bolji od Manchester Uniteda. U druga dva četvrfinala igraju Leicester i Bayern 2, te Southampton i Villarreal B.

Trener Igor Jovićević priliku je dao ovim igračima: Horkaš – Barišić. Šutalo, Ćalušić, Gogić . Franjić, Gjira – Kadzior, Ćuže, Marin – Šipoš, a još su ušli Čuić, Baturina i Jovičević.

Komentara 16

CA
Catalonia
00:55 27.02.2019.

Totalna dominacija😉💪👊🔵🇭🇷🔵🔵

DU
Deleted user
22:53 26.02.2019.

Dinamo je čudo.

GO
Gomila
00:11 27.02.2019.

Hajduk je u mom srcu ali cestitam Dinamu samo naprijed momci hrvatska se budi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije