Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA RUDELIĆ
Povratak na članak

Od toga živim i u Njemačkoj dobro zarađujem, ali poziv iz Hrvatske bio je velika čast

- Hrvatska još nije u rangu da možemo razmišljati o plasmanu na velika natjecanja. Nama je super kada osvojimo bilo koji bod u susretima s jačim reprezentacijama – naglasila je Ivana.

Komentari 13

Avatar Vukomerec
Vukomerec
23:44 20.09.2020.

Ivana, hvala što nastupaš za Hrvatsku!

VL
DU
Deleted user
15:17 21.09.2020.

Dobro si odlucila." Bolje vrabac u ruci vec golub na grani". U Njemackoj repki sjedi la bi na klupi ako bi i bila pozvana medju 16 cura. Ovdje si standardna. Pametna odluka. Sretno.

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
10:07 21.09.2020.

Doma se vračaj mala ..sramota je da živiš tamo ako ne moraš !

VL
Avatar mustafa1
mustafa1
20:34 20.09.2020.

"Inače, nemamo baš puno navijača na domaćim utakmicama. Dođe između 500 i 1000 gledatelja."------- "Nije ništa bolje ni na muškim utakmicama Bayera." ????------- cisto sumnjam da je tu glupost ivana rekla. bayer je do prije korone imao prosjek od caa 28 tisuca gledatelja na domacim utakmicama.sto se tice ivanine ljubavi i igranja za hrvatsku; njemacka te nije htjela pa igras za hrvatsku jer da je drugacije bila bi strasno glupa.

VL
PE
penellopea321
21:12 20.09.2020.

'' Za mene je uvijek bila velika čast igrati za domovinu mojih roditelja. I tako sam došla na prvo okupljanje.'' - Ako ej domovina tvojih roditelja, onda je i tvoja domovina, bez obzira gdje si rodjena, jadnice. Ako su ti roditelji Hrvati i ti si Hrvatica da imas jos sesnaest njemackih putovnica. A ne kao i Vecernjak sto naziva onu africku atleticarku jucer ''Svdjankom'', a ona ne samo da nije Svedjanka, nego je cak i rodjena u Africi. Nema mi odvratnije stvari, nego kako ljudi ne zanju tko su, sto su, odakle odlaze, i ciji su. Ja zivim 35 godina u Svicarskoj, ovdje sam skolu zavrsila i sve, i nikada za sebe nisam rekla da sam Svicarica. Budi ono sto jesi, i nitko drugi ne mozes biti, sva druga mjesta su vec zauzeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.