Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA SJAJNO

Od Rakitića su bolji samo Ronaldo, Costa i Messi!

Štimac, Mandžukić, Rakitić (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
03.11.2013.
u 13:24

Raketa odlično stoji i na ljestvici najboljih strijelaca. Tu s Alexisom Sanchezom i Antoineom Griezmannom dijeli četvrto mjesto.

Sjajne igre Ivana Rakitića u Sevilli dovele su ga na četvrto mjesto ljestvice najkorisnijih igrača Primere. Od njega su bolji samo Ronaldo, Costa i Messi!

Listu najkorisnijih igrača predvodi Cristiano Ronaldo s 15 bodova (13 golova i dvije asistencije). Slijedi Diego Costa (12+1), Lionel Messi (8+4), dok Rakitić ima deset bodva (sedam golova i tri asistencije).

Raketa odlično stoji i na ljestvici najboljih strijelaca. Tu s Alexisom Sanchezom i Antoineom Griezmannom dijeli četvrto mjesto.

Kapetan Seville u prvih je 12 kola Primere propustio samo jednu utakmicu svoje momčadi.

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
18:59 03.11.2013.

To je sve vjerojatno zato kaj ne igra na lijevom krilu ko kod našeg vrhunskog TV komentatora i bivšeg izbornika !!!

MO
Mocnimis
17:03 03.11.2013.

Ni jedan od navedenih nije bolji.

Avatar Topgen
Topgen
17:21 03.11.2013.

Nece on jos dugo u Sevillai

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije