Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Mateša
Povratak na članak

Od PDV-a na povećanu potrošnju može se izgraditi novi stadion

Dojam o nastupu naših nogometaša fantastičan je. To što su ti dečki napravili, naravno i izbornik Zlatko Dalić, stvarno je na ponos svakom čovjeku u Hrvatskoj - kaže Zlatko Mateša.

Komentari 14

AD
adrad
07:11 19.07.2018.

Nije problem sagraditi stadion. Ali problem je dati mu svrhu da od 365 dana u godini ne stoji prazan 300 dana. Problem je sustavno ga održavati da ne prođe kao Poljud ili Maksimir.

VL
SU
suvaja
07:07 19.07.2018.

privatizacijom ine na korektan nacin mogli ste izgraditi nogometne stadione i u zg st ri os...itd... ....a tko ce platiti dug za lijekove tvoj privatizirani hoo.???

VL
BE
beitsche
07:30 19.07.2018.

Gnjido .daj odi u mirovinu.

VL
Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
07:05 19.07.2018.

Zasto od poreza mozemo dat place i mirovine gradja u 12 mj pa umjesto bozica imamo stadion

VL
Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
07:52 19.07.2018.

Ponos Hrvatskog sporta,iz tebe bih ja napravio loptu i pusti da igraju stobom po seoskim drumovima.

VL
CI
cinkvici
10:17 19.07.2018.

Sve mi se čini da je drug Mateša malo izlapio! A da nebi bilo korisnije te silne novce umjesto u stadion investirati u nova radna mijesta!?

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
08:18 19.07.2018.

Od PDV-a na povećanu potrošnju može se izgraditi novi stadion ili neke nove vile i jahte za one domoljubno odabrane iz 200. bogatih familija koji itekako imaju Hrvatsku i ponosni su da su zbrinuti, veseli i bezbedni.

VL
VI
Vito
07:41 19.07.2018.

Od PDV-a na povećanu potrošnju može se izgraditi novi stadion. ::: Stvarno inteligentna rečenica. __ Tako ju moramo i shvatiti. __ Povećani PDV sebe mora sam prenijeti do mjesta gdje će stadion sam sebe izgraditi. __ U tom ne smiju sudjelovati homo sapiensi. __ Sudjeluje li u tome samo jedan homo sapiens to je automatski pljačkanje stanovništva Hrvatske. __ Zašto bi PDV kojeg plaćam završio u stadionu??? __ Nema dovoljno novca za bolesne osobe kojima lijek košta više od mjesečne plaće, neki lijekovi čak i godišnje plaće, a ovaj bi slabouman starac trošio novce na dječje igralište za "odrasle". __ Jedan "odrasli" u godinu dana dobije više nego svi potrebiti bolesnici zajedno samo zato što naganja plastičnu kuglu po igračištu, a ovaj bi naše novce davao njemu za novo igralište koje će koristiti jednom u četiri godine. __ Kao da ozbiljno shvača staru narodnu poslovicu: i vrag ide star na veliki kup.

VL
VI
Vito
07:50 19.07.2018.

Od PDV-a na povećanu potrošnju može se izgraditi novi stadion. ::: Mateša je očito posenilio pa želi davati novce kao Superhik, bogatim pijancima oduzimajući siromašnom stanovništvu. __ Nakon ovakve izjave pod žurno mora podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog olimpijskogog odbora. __ Kao da želi zamagliti činjenicu da su to sve profesionalci koji zarađuju izvan Hrvatske "milijarde" kuna, dok pravim sportašima amaterima HHO ne daje niti mrvice za sportske priredbe. __ I sama javna kuća zvana hrt pokrenula je oglašavanje ženskog sporta, javno i jasno zanemarenog od strane HHO-a, da ne pišem o paraolimpijcima, a ovaj bi državne novce davao profesionalcima koji bi sami svojim novcima morali graditi svoje stadione na svom zemljištu. __ Sramota od "čovjeka", no, mogu shvatiti -pripadnik je pljačkaške organizacije koja je pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske pa mu je normalno uzimati naše novce i davati ih bogatašima.

VL
Avatar fidelio
fidelio
10:09 19.07.2018.

Ako HNS želi da se iz našeg plaćenog poreza gradi stadion, onda nek prvo izvole vratiti prava za prijenos utakmica na HRT. Nedavno su prodali ta prava privatnoj televiziji. Pa nek si onda od tih tantijema naprave stadion. Ili ako ga mi gradimo, neka se ponašaju kao HRVATSKI nogometni savez.

VL
SA
SI aka SI
13:07 19.07.2018.

ja bi rado jedan stadion, ali treba se ponašati racionalno. Realno, stadion bi zjapio prazan veći dio vremena i postao neodrživ. S tim dodatnim pdv-om i novcima od fife, prije bi trebalo raditi na novim Modrićima, Mandžukićima, Rakitićima i ostalima. To se može kroz kampove, poboljšanje infrastrukture u klubovima i besplatne (ili barem značajno jeftinije) članarine za djecu koja žele trenirati nogomet. Dok smo svi zajedno u euforiji pratili vatrene, naši mladi košarkaši su na SP U-17 izgubili od Amerikanaca 74 razlike. Hoću reći- bez novog stadiona se i može (postojeće se može urediti), a bez baze nikuda.

VL
GV
golub Vaso
10:20 19.07.2018.

najbolje usmjeriti na sptv

VL
Avatar comandante
comandante
06:52 19.07.2018.

Ili od tvoje astronomske place!!!

VL
CI
cinbenik
06:41 19.07.2018.

mogao je odavno da nije bilo vlada i ministara stranke opasnih namjera...Superpretvaracs i Superprivatizatora...za mnoge je kasno odavno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.