Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Livaja

Od napadača se uvijek traže golovi, ali teško ćemo nadomjestiti Mandžu

Marko Livaja
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
09.09.2018.
u 11:14

Modrić i Rakitić u veznom redu bit će nam velika pomoć, s njima se uvijek očekuju veliki rezultati - kaže Livaja

Marko Livaja debitirao je za hrvatsku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Portugala (1:1). AEK-ov napadač nada se prilici i protiv Španjolske u susretu Liga nacija s kojom Dalićevi izabranici u utorak (20.45 sati) igraju u Elcheu.

- Hvala izborniku što mi je pružio šansu, stvarno sam ponosan i nadam se da ću opravdati njegova očekivanja. Mnogo mi se toga događalo dok sam bio mlad, imao sam uspona i padova u karijeri, a pokazalo se da mi je bila dobra odluka rano otići u inozemstvo. Sada sam se pronašao u Grčkoj, tamo me poštuju i nadam se da ću dugo ostati - rekao je Livaja za službenu stranicu HNS-a.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

U napadu vatrenim ima snažnu konkurenciju.

- Normalno je da napadač uvijek očekuje postići pogodak, ali najvažnije je dobro odigrati protiv snažnog suparnika. Mandžukić je kroz svoje godine u reprezentaciji dokazao da je veliki radnik, mnogo je toga napravio i teško ćemo ga nadomjestiti, ali svi ćemo pomoći reprezentaciji koliko možemo - dodao je Marko.

U utorak vatreni igraju protiv Španjolaca.

- Španjolska je težak suparnik, koji nije bio na očekivanoj razini na prošlim velikim natjecanjima, ali sada ima mnogo mladih i talentiranih igrača. Svi će nas sada gledati i očekujem kvalitetnu utakmicu, a imamo poseban motiv dobro odigrati nakon fenomenalnog Svjetskog prvenstva. Modrić i Rakitić u veznom redu bit će nam velika pomoć, s njima se uvijek očekuju veliki rezultati. Svi su momci super, većinu njih znam iz mlađih kategorija, a sve što se priča o atmosferi među Vatrenima je istina - zaključio je Marko Livaja.

Marko Livaja
1/11

Komentara 2

MA
Majur
12:20 09.09.2018.

Dečko,imaš prgavost Mandže i odličnu tehniku....daj se sredi u glavi i bit ćeš prva liga.

Avatar rubinet
rubinet
13:43 09.09.2018.

Mlladiću dobro došao među Vatrene! Agresivnost i drskost su poželjne(u granicama)..Samo bi trebao puno više trčati..protiv Portugalaca nisi prešao ni pola Mandžove kilometraže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije