Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE KUPNJE
Povratak na članak

Od silnih stranaca Hajduk pogodio tek s dovođenjem Kouassija

Podsjetit ćemo na Marka Ranilovića, Jeremiaha Arkorfula, Dejana Mezgu, Arlinda Bashu, Artema Milevskog, Sandra Gotala, Temurhodžu Abduholikova i Ruslana Gurbanova, koji su u kadru bili lani... Je li netko od njih ostavio trag u Poljudu? Možda Milevski, ali na šanku.

Komentari 24

MA
majeltomoguce
12:28 11.03.2016.

A kako se se samo hvalili kako su Ohandza preoteli Dinamu koji je igrao u Dinamu 2 - sada je jasno zašto ga Dinamo nije htio - odličan, ali staklen.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:12 11.03.2016.

Hajdug nema dobre strance. Njihovi su takodjer losi. Uprava koma. Navijaci na razini cijelog kluba. To je to.

VL
Avatar feudalac
feudalac
12:39 11.03.2016.

...prema pisanju Z. Reića i ovog sada O. Maršića, hajdukovaca "od malih nogu" naslućuje se neka smjena na Poljudu!? Pitanje je tko će prvi odlepršati, trener Burić ili recepcionar Brbić a možda Lj.Plju.Vlj. ali treba imati na umu da je hajduk trgovačko društvo njima nisu rezultati u prvom planu, važno je koliko će patika i piva prodati, koliko čujem najbolje ide acidofil.

VL
MA
magnum2013
15:47 11.03.2016.

Pomalo nas iznenađuje ovakovo pisanje "novinara" VL kad znamo kako su svi odreda "stručno" ocjenjivali kakove je to pogreške Dinamo radio kod dovođenja igrača. Sjetimo se samo što smo sve mogli pročitati o Sigaliu, Taravelu, Pintu ili o puno njih. Nikada nismo čuli nešto o propustima Hajduka, kad sada najednom od svih igrača o kojima je Brbić govorio hvalospjeve, nitko ne valja. Sjetite se samo onog malog jadnog crnca kojeg su prvo pitali što znade o Dinamu. Sjetimo se samo obečanja nakon dovođenja "pojačanja" u Hajduk. Ove godine Brbić je najavio pohod na titulu i kup. Sve se svelo na vapajima za stranim sucima i nepoštenju. Sada vidimo što je razlog toga. Umjesto pojačanja u Split su sletjela "pojačanja". Nije pomoglo ni to što se Maršić hvalio tko sve iz Vlade Milanovića navija za Hajduk. Jedini poklon Partije bio im je zbog toga proglašenje stadiona kulturnim dobrom, kako bi sve ovce u HR plačale obnovu stadiona koji su svojom nesposobnošću i nestručnim postupcima devastirali. Zato dragi Hajdukovci nemojte tražiti krivce za vaše budalaštine i neuspjehe u Mamiću ili sucima, već u svojim nesposobnostima i neznanju. No i ovakovi kakovi ste nama ste dragi. Svakod vikenda imemo se ćemu smijati kad vi igrate a tijekom tjedna Brbićevim borbama protiv izdajnika i neprijatelja. Zato živite vi nama vječno

VL
MO
mobitel20
15:39 11.03.2016.

Ma dajte...nemojte tako...ovi su sposobni i posteni, hahahaha. Stvaraju velikog Hajduka...a od tih silnih dolazaka i otpustanja bez odsteta nitko,bas nitko ne zaradjuje, ee ! To su posteni volonteri a ne ka svi oni prije koji su zaradjivali na transferima. Ovi su posteni,eee! Tko drugacije kaze,klevece i laze, ee ! I mrzi 'Ajduka, ee !

VL
NE
Nexe18
15:42 11.03.2016.

Imaju 9 stranaca, a sraćkaju protiv Dinama da su legija stranaca.

VL
DU
Deleted user
13:13 11.03.2016.

oni dove cre jer misle da ce biti arsenal ili Barcelona, ahahaaa pa nije to nama tradicija ni kulturoloski ni kolonijalno ni nikako nismo vezani sa crnima , jadnici jadni. mi smo vazda imali "pionire" I "omladince" u klubovima. daa ti crnci sto valjaju oni nebi ni bili u hrvatskoj na prvom mjestu nego u madridu barceloni arsenalu Chelsey manchesteru. pa takvih crnaca je puna engleska cetvrta liga. bacate na njih novce umjesto nasim ljudima da pomazete trenirate nasu djecu.

VL
BU
budagigo
16:45 11.03.2016.

A i taj bili tić kvasina je bio prosječan igrač.

VL
DU
Deleted user
00:25 12.03.2016.

Pazi sad Maršićeve spike..još do jučer je skoro sve te igrače hvalio a pogotovo Milewskog za kojeg je napisao "sve mogu prodati osim Milewskog"..svako iole normalan je vidio da su svi ti igrači škart roba na čelu sa pijanim ukrajincem..Maršić i njegova družina navijački obojenih novinara su pisali bajke o tim "pojačanjima" Hajduka a sad se odjednom "sjetio" da nitko od tih igrača ne valja a glavni ljubimac Milewski se "isticao na šanku"..eee , svako danas može biti novinar

VL
KO
kokolino
08:25 12.03.2016.

Ponovno na scenu stupa "Udruga Hajdukovih novinara".U svim novinama, kao prema dekretu, pišu o tome Šimiću, a dečko je odigrao JEDNU utakmicu za prvu momčad.Stvaraju od njega zvijezdu, a sutra će ga odbaciti kao staru krpu, kao što su toto napravili bezbroj puta.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:10 11.03.2016.

Koliko su Fernandez Soudani i HEnriques golova zabili? Pinto prodan za 4 milijuna haha patite.

VL
MA
Majur
15:11 11.03.2016.

Brbiću,kad ćeš isplatiti dio transfera od Kouassija koji duguješ njegovim zastupnicima?!....a meštre?!

VL
Avatar white socks
white socks
16:03 11.03.2016.

Klub koji ima takvo vodstvo (brbić-Pavasović) ne treba brinuti za svoju budućnost. Nema je! Srećom po njih (a nesrećom za Hajduk) su uvjerili navijače da su svi drugi krivi: HNS, izbornici, hrvatska reprezentacija, Dinamo, Mamić, suci, ... samo ne oni.. Glavni podupiratelji su im ostoja svastika, milanče i obožavatelj huligana (josipović).

VL
DU
Deleted user
21:06 11.03.2016.

Na dobrom putu je nk recepcija. Zna recepcioner posa.

VL
DH
dalibor.hren
09:55 13.03.2016.

Ima još jedan vrhunski u Afganistanu, čiji je otac plovio Amazonom....

VL
MA
mađar
18:35 14.03.2016.

Pa stranci igraju samo Dinamu, dok u Ajduku su isključivo vlastita DICA.

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
20:59 11.03.2016.

Sad idemo na povod, kad znamo povod znamo i cilj koji se zeli postici. Povod je dansnji dogadjaj "Hajdukov kandidat, a inače predsjednik Skupštine HNK Hajduk odvjetnik Vinko Radovani novi je predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske. ". HDZ je napravio logicno Dalmaciju moze predstavljati Hajduk kako Osijek ili Rijeka predstavljaju svoje regije. Vidite gdje me je ovo dovelo da klub koji je danas presao brojku od 40 000 članova sto je 100% vise nego svi ostali prvoligasi zajedno usporedim s jednim Osijekom.

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
20:55 11.03.2016.

hm, koliko para toliko i muzike. s koliko igraca pogrijesi jedan real? a kolike pare oni ulazu. mediji pisu i stvaraju sliku uvijek u svrhu rasturanja hrvatskog nacionalnog bica

VL
Avatar wakanda
wakanda
12:46 11.03.2016.

a kakvih je tulipana u dinamu zadnjih 20 godina bilo hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.