Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN DERBIJA

Remi u Gradskom vrtu: Osijek i Hajduk gledatelje ostavili gladne pogodaka

Osijek - Hajduk
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
29.02.2020.
u 17:04

Najbolju priliku na utakmicu imali su gosti u 70. minuti kada je Caktaš pogodio stativu.

 U prvom od dva derbija 24. kola Prve HNL Osijek i Hajduk su pred 6.593 gledatelja na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova.

Bila je to 'šahovska partija' bez previše prilika i uzbuđenja. Najbolju priliku na utakmicu imali su gosti u 70. minuti kada je Caktaš pogodio stativu.

Hajduk može biti zadovoljniji ovim bodom jer je ostao na drugoj poziciji i zadržao šest bodova više od Osijeka.

Prvi su zaprijetili gosti, Caktaš je u 17. minuti proigrao Jaira koji je s desne strane ušao u kazneni prostor i pucao, ali iznad grede. U 25. je uzvratio Grezda, ali je Posavec obranio.

Novu priliku Osijek je imao 65. minuti, Juranović je glavom poslao loptu prema Posavecu, no Marić je bio brži i zaobišao vratara, ali je otišao previše ukoso. Pet minuta kasnije Hajduk je imao najbolju priliku na utakmici, no Caktaš je sa deset metara pogodio vratnicu.

U 75. minuti opasno je zaprijetio domaćin nakon što je Kleinheisler pobjegao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor te pucao, ali je vratar gostiju obranio njegov udarac.

Na ljestvici vode Modri sa 56 bodova, Hajduk je drugi sa 45 bodova, dok je Rijeka treća sa 41 bodom. Lokomotiva je četvrta sa 40 bodova, dok je Osijek ostao peti sa 39 bodova.

Komentara 3

HR
hrvat123
01:13 01.03.2020.

kaj se je desilo zakaj nije bilo bar 2-3 penala, pa bilo je faolova oko centra, zaka jije sudil penale, Brbljic treba ulozit zalbu

HR
Hrabraja
15:19 29.02.2020.

Jadan je Hajduk kada je Caktaš najbolji igrač

ZA
zagi101
10:31 01.03.2020.

var je kriv nije vidio da je stativa igrala rukom kad je pucao caktaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije