Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGLA REPREZENTACIJA

Obrat u slučaju Brozović?! Trener Intera sada priča nešto sasvim drugo...

Marcelo Brozović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/6
11.10.2016.
u 15:07

– Sretan sam što je Brozović igrao dvije utakmice za Hrvatsku. Trebaju mu minute u nogama pa je važno da igra. Vidjet ćemo sada kakav će biti, po meni je on sjajan igrač koji može pomoći momčadi. Samo je pitanje vremena, on je naš igrač i najbolje je da igra – rekao je De Boer.

Marcelo Brozović zbog nediscipline ne konkurira za momčad Intera. Iako hrvatski veznjak nije igrao u klubu, u obje utakmice reprezentacije i protiv Kosova i Finske bio je u prvoj postavi. Čini se da je to smekšalo Interova trenera Franka de Boera.

– Sretan sam što je Brozović igrao dvije utakmice za Hrvatsku. Trebaju mu minute u nogama pa je važno da igra. Vidjet ćemo sada kakav će biti, prema mome mišljenju, on je sjajan igrač koji može pomoći momčadi. Samo je pitanje vremena, on je naš igrač i najbolje je da igra – rekao je De Boer.

Podsjetimo, Brozović je htio napustiti stadion tijekom utakmice Intera protiv Hapoela u Europskoj ligi zbog čega je suspendiran. Nakon toga je nakon poraza Intera objavljivao fotografije s atraktivnom djevojkom, što u klubu nisu najbolje primili...

>> Brozovićeva situacija napeta, sprema se transfer zbog kojeg bi navijači Intera 'poludjeli'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije