Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostale bez zraka

Obožavateljice u transu: Golišava objava Ronalda izazvala kaos na Instagramu

Cristiano Ronaldo
Foto: Press Association/PIXSEL
1/3
31.03.2019.
u 11:29

Objava je u samo deseak sati skupila 4,5 milijuna lajkova

Cristiano Ronaldo, ponajbolji nogometaš svih vremena i prvi profil Instagrama s čak 159 milijuna pratitelja, naprosto je izludio brojne obožavateljice posljednjom objavom.

Portugalac se skinuo u gaćice i otkrio svoje gotovo do savršenstva isklesano tijelo, a fotografija je u samo desetak sati nagrađena s čak 4,5 milijuna lajkova.

Prvi strijelac Juventusa propustio je subotnju 1:0 pobjedu protiv Empolija u Torinu zbog lakše ozljede bedrenog mišića, a u klubu se nadaju da će se oporaviti do prve četvrtfinale utakmice Lige prvaka. 

Juventus 10. travnja gostuje u Amsterdamu kod Ajaxa, kluba koji je u osmini finala senzacionalno izbacio madridski Real, Ronaldov dojučerašnji dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last session🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ključne riječi

Komentara 6

AO
ante.oreskovic75
13:42 31.03.2019.

Bio sam čak pretplatnik Večernjaka i naravno odustao!Sada ovdje pročitam poneko mudro slovo!Vidim da i od toga moram odustati!Grozno je nažalost šta se sa Večernjakom događa!

FA
fake
14:50 31.03.2019.

dno dna

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:54 31.03.2019.

Jedino se Ronaldo može uzbudit gledajući svoju sliku 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije