Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zatvoru

Objesio se čovjek osumnjičen za krađu Schumijevih nalaza!

Michael Schumacher
DPA/PIXSELL
06.08.2014.
u 19:10

Schumacherovi liječnički nalazi navodno su ukradeni dok je bivši svjetski prvak ležao u komi u bolnici u Grenobleu. Oni nikada nisu objavljeni u medijima, iako je kružila informacija da su im bili ponuđeni za 50 tisuća eura

U utorak je uhićen čovjek kojeg se sumnjiči za krađu liječničke dokumentacije Michaela Schumachera, a danas je on pronađen obješen u zatvorskoj ćeliji. Švicarska policija objavila je da se spomenuta osoba, čiji identitet ipak nisu željeli otkriti, objesila sama, da to nije bilo djelo nekog drugog zatvorenika.

Podsjetimo, Schumacherovi liječnički nalazi navodno su ukradeni dok je bivši svjetski prvak ležao u komi u bolnici u Grenobleu. Oni nikada nisu objavljeni u medijima, iako je kružila informacija da su im bili ponuđeni za 50 tisuća eura.

No, obitelj sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 odmah je reagirala i zaprijetila tužbom onom mediju koji to objavi. Policija je tada pokrenula i detaljnu istragu, a preko IP adrese došla je do čovjeka koji radi u kompaniji Rege, koja je trebala helikopterom prevesti Schumachera iz francuske bolnice u Grenoble u Švicarsku.

On je odmah uhićen, a sada si je sam presudio.

>>Mercedes ne namjerava raskinuti ugovor s Michaelom Schumacherom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije