Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Objavljena dramatična snimka nesreće, "halo" spasio život Leclercu

Leclerc i Alonso
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.08.2018.
u 15:01

- Ne mogu shvatiti kako netko može tako teško promašiti točku kočenja. Očito da je Nico ušao u zavoj brzinom kojom se, realno, ne može skrenuti u zavoj.

Sebastian Vettel pobijedio je na utrci za Veliku nagradu Belgije ispred Lewisa Hamiltona i domaćeg dečka Maxa Verstappena, ali utrku je obilježila nesreća u kojoj su sudjelovali Hülkenberg, Alonso i Leclerc.

Hülkenberg je prebrzo uletio u prvi zavoj i nije stigao zakočiti, udario je u Alonsov stražnji kraj, da bi njegov bolid poletio u zrak i naskočio na Sauber Charlesa Leclerca.

>>Pogledajte stravičan sudar iz drugog kuta

Sreća je da se nitko nije ozlijedio, iako nova snimka pokazuje koliko je sve stravično izgledalo. Ovo je samo još jedan dokaz koliko je zaštitni "halo" dobra stvar za vozače i koliko će života spasiti.

- Ne mogu shvatiti kako netko može tako teško promašiti točku kočenja. Očito da je Nico ušao u zavoj brzinom kojom se, realno, ne može skrenuti u zavoj. Dobra strana je to što smo sva trojica čitavi. Preletio sam Charlesov bolid svojim i "halo" je napravio dobar posao u toj situaciji, rekao je Alonso.

Komentara 3

MO
Morlak2.
17:28 27.08.2018.

Zašto bi prosječan čitatelj Večernjeg trebao znati što je "hallo". Dobro bi došlo nekakvo pojašnjenje, makar 1 rečenica.

NJ
njofra51
17:33 27.08.2018.

Ma nezna to ni (pre)pisac ovog uradka.

DE
deda1234
17:58 27.08.2018.

Halo makni se sa ceste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije