Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK

Objavili Francuzi: Niko Kovač ima novi posao, preuzima klupu Monaca

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/3
18.07.2020.
u 16:37

Monaco će biti treći klub koji će 48-godišnji hrvatski stručnjak voditi kao glavni trener. Nešto više od dvije sezone proveo je na klupi Eintrachta iz Frankfurta s kojim je osvojio njemački Kup i zaradio angažman u Bayernu

Bivši kapetan i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač preuzet će poziciju glavnog trenera francuskog prvoligaša Monaca i potpisati dugogodišnji ugovor, objavio je u subotu francuski sportski dnevnik L'Equipe.

Na klupi Monaca će zamijeniti Španjolca Roberta Morena, koji je na tu dužnost došao u prosincu 2019., a pod njegovim vodstvom klub iz Kneževine je do prekida francuskog prvenstva bio na devetom mjestu.  

Kovač je bio bez posla od studenoga prošle godine, kad ga je na klupi münchenskog Bayerna zamijenio njegov dotadašnji pomoćnik Hansi Flick.

Monaco će biti treći klub koji će 48-godišnji hrvatski stručnjak voditi kao glavni trener. Nešto više od dvije sezone proveo je na klupi Eintrachta iz Frankfurta s kojim je osvojio njemački Kup i zaradio angažman u Bayernu. S Bavarcima je u sezoni 2018./19. osvojio dvostruku domaću krunu, kao i njemački Superkup.

Ključne riječi

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
17:15 18.07.2020.

Koliko znam.. Ne

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
17:36 18.07.2020.

Dobar čovek.Pevali na svadbi zajedno u Frankfurtu,u restoranu moga ratnog druga.Niko je ljudina prava.👍

ST
Stipan
16:54 18.07.2020.

Manje arogancije i spusti se iz nebesa na zemlju i sve će biti ok. Ako bude radio po starom, ništa i nigdje od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije