Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OZLJEDA

Obistinile se crne slutnje: Falcao propušta Svjetsko prvenstvo

Falcao
Foto: Reuters (Ilustracija)
23.01.2014.
u 17:51

Napadač Monaca i kolumbijske reprezentacije zbog ozljede će idućih šest mjeseci biti izvan travnjaka što znači da ga nećemo gledati u Brazilu.

Crne prognoze su se obistinile, Radamel Falcao propušta Svjetsko prvenstvo. Napadač Monaca i kolumbijske reprezentacije zbog ozljede će idućih šest mjeseci biti izvan travnjaka što znači da ga nećemo gledati u Brazilu.

Informaciju o ozljedi potvrdio je Jose Carlos Noron, liječnik Porta u kojem je Falcao prije igrao, a u Monacu su se oglasili priopćenjem.

"Falcao je obavio preglede i čini se da potrgao prednji križni ligament u lijevom koljenu. U idućim danima će obaviti operaciju. Liječnici će napraviti sve da ubrzaju oporavak", objavio je Monaco na službenoj stranici.

Podsjetimo, Falcao se sinoć ozlijedio u utakmici kupa protiv amaterske momčadi Monts D'or Azergues. Igrač vrijedan 60 milijuna eura nakon uklizavanja protivnika zaradio je tešku ozljedu i u očaj bacio sve navijače Kolumbije.

>> Šok! Falcao u bolnici, a upitan mu je čak i SP!

>> Falcao može napustiti Monaco za 100 milijuna eura

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
18:24 23.01.2014.

Kakva šteta. Ako je prednji križni, nema povratka prije jeseni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije