Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA GRDOSIJA
Povratak na članak

O ovome će se pričati! Hrvatski navijači za Rusiju spremaju nešto neviđeno

– Zastavu planiramo razvući na svakoj utakmici, u svakom gradu, u fan-zoni, nadamo se do finala – rekao je Dado Čor

Komentari 6

SI
Sirmen80
10:40 11.06.2018.

Svaka čast kapa do poda

VL
KA
kajinx
14:32 11.06.2018.

Ponosni Hrvati, bravo!

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:13 11.06.2018.

Crikvenica je sramotno mjesto koje zabranjuje hrvatskim državljanima dolazak u njihovo mjesto! Ovim putem pozivam lokalne huligane da im unište transparent. Ljudi su godinama mučno radili da bi im danas ti balavci zabranjivali jednodnevno kupanje. Ima li toga u bilo kojoj drugoj normalnoj državi???

VL
Avatar namasmarana
namasmarana
10:46 11.06.2018.

kao prvo nije zastava nego barjak, a ovo je transparent. i koja korist od njega ako ne može na utakmicu? tko prenosi tulume s trgova? umjesto da su došivavali nove dijelove kako bi je učinili većom i time joj zabranili da uđe na stadion trebali su sašit malo veći barjak HOS-a koji bi se razvio na tribini s našim navijačima za vrijeme intoniranja himne. e, to bi bio spektakl!

VL
MC
McCroat
11:37 11.06.2018.

Klobucari Kad vas Poljaci ili Rusi nasamaraju Cvilit cete gdi su Boysi,Torca,Kohorta ,Armada...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.