Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divan odgovor mržnji

O ovoj će gesti govoriti cijeli svijet: Pogledajte čije je ime i prezime osvanulo na Poljudu!

Akcija 'Uvik u srcu'
Foto: hajduk.hr
1/2
09.06.2020.
u 11:10

George Floyd ubijen je 25. svibnja u Minneapolisu, a snimke njegova tragičnog svršetka su zgrozile svijet jer ga je policajac gušio bez milosti dok je on zapomagao naočigled zapanjenih prolaznika

Uprava splitskoga Hajduka dosjetila se kako na vrlo originalan način popuniti tribine i pritom zaraditi, pa je ovih dana omogućila svima onima koji su kupili pretplatu ''Uvik u srcu'' da pronađu svoje ime na istočnoj tribini poljudskog stadiona.

Po cijeni od 100 kuna za pet prvenstvenih domaćih utakmica svatko je dobio priliku kupiti naljepnicu sa svojim imenom i prezimenom na nekom od sjedala, a na službenim stranicama kluba navedeno je da je nesvakidašnji paket do sada uplatilo nekoliko tisuća navijača.

Međutim, onaj najbolji dio tek slijedi.

Naime, netko od navijača Hajduka uplatio je stotinu kuna kako bi se na tribini moglo pojaviti ime i prezime Georga Floyda, čovjeka čija je okrutna smrt pokrenula lavinu proturasističkih prosvjeda diljem cijelog svijeta. 

Podsjetimo, Floyd je ubijen 25. svibnja u Minneapolisu, a snimke njegova tragičnog svršetka zgrozile su svijet jer ga je policajac gušio bez milosti dok je zapomagao naočigled zapanjenih prolaznika.

Kao što smo već kazali, užasavajuća brutalnost pokrenula je lavinu prosvjeda, ponegdje u Sjedinjenim Američkim Državama i žestokih, kojima su se sada na divan i miran način pridružili i navijači splitskog kluba.  

Fotografija sa svim imenima postavljena je na sljedećem linku, međutim, objavljena je u visokoj rezoluciji, veličine je 400 MB, stoga je potrebno nekoliko minuta dok se ne učita. 

Foto: hajduk.hr

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Damating
Damating
11:42 09.06.2020.

Koja počast. Kod sljedećeg debakla, pola imena će zapalit.

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
11:40 09.06.2020.

Ama, pravi genijalac! Eh, kad bi tu "super-humanu" gestu jos zabiljezio i neki od svjetskih "uglednih" medija! Posljedice medijskog ispiranja mozga narodu se neogranicene... To su oni isti koji padaju u delirij odusevljenja kad neki "heroj" iz punog trka spuca Mamica sakom u potiljak i baci ga u more, ili ga propuca dok se covjek na groblju moli za pokoj dusa svoje obitelji... ali su zato duboko potreseni smrcu nekog crnog gangstera tisucama kilometara daleko, u mjestu koje ni na zemljopisnoj karti nisu u stanju pronaci...

Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:54 09.06.2020.

Aha, kužim. To je naš Hajduk našao poveznicu s palim borcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije