Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSASUNE

O bivšem napadaču Vatrenih: 'Ovo je najbolji Budimir. Dobro mu je došlo što nije u reprezentaciji'

Brugge: Uzvratna utakmica Konferencijske lige, Club Brugge KV - Club Atletico Osasuna 2-2
Foto: KURT DESPLENTER/BELGA
1/3
07.10.2023.
u 08:38

"Razgovarao sam s njim na kraju prošle sezone. Prvo što sam mu rekao jest da ne možemo čekati do proljeća da počne zabijati", rekao je trener Osasune Jagoba Arraste i zaključio kako je zbog dobrih priprema te slobode od reprezentativnih obaveza 32-godišnji napadač Ante Budimir bolji nego ikad

Hrvatski napadač Ante Budimir (32) je u najboljoj formi u protekle tri godine, zaključio je trener Osasune, Jagoba Arraste ."Ovo je najbolji Budimir. Ne govorim o golovima, nego o rješenjima koja nam daje, o dubini u igri i spremi", izjavio je trener španjolskog prvoligaša na konferenciji za medije.

Budimir je u prošlome kolu zabio u pobjedi kluba iz Pamplone nad Alavesom. Ove subote Budimira i Osasunu, koja je trenutno deveta u poretku španjolskog prvenstva, čeka neizmjerno veći izazov. Dolaze na Santiago Bernabeu i borit će se protiv Real Madrida (trenutno prvi na ljestvici).

GALERIJA  Hrvatska 'pomela' Latviju: Vatreni na Rujevici slavili sa 5:0

Brugge: Uzvratna utakmica Konferencijske lige, Club Brugge KV - Club Atletico Osasuna 2-2
1/7

"Razgovarao sam s njim na kraju prošle sezone. Prvo što sam mu rekao jest da ne možemo čekati do proljeća da počne zabijati", rekao je trener. Budimir je posljednjih godina imao nešto slabiji početak sezone, pa bi u proljetnom dijelu počeo zabijati. Prve sezone kada je došao u Osasunu iz Mallorce zabio je 11 pogodaka. Pretprošle sezone zabio je osam golova, a jednako toliko postigao je i prošle. Ove je sezone upisao dva pogotka i jednu asistenciju.

VEZANI ČLANCI:

"Dobro mu je došlo što je sada odradio dobre pripreme, što nije u reprezentaciji, što ne mora misliti o Svjetskom prvenstvu i drugim stvarima. Od kada smo ovdje, mislim da je ovo najbolji Budimir", rekao je trener. Budimir je zadnji put bio s reprezentacijom tijekom svjetskog prvenstva u Katru.

.VIDEO Mamić komentirao Dinamov poraz i zapalio društvene mreže. Pozivaju ga da se vrati na Maksimir

Komentara 1

NE
Nemanadimak
09:19 07.10.2023.

Pa eto moze sada umjesto Petka. Samo da se ne ozlijedi i Budimir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije