Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE SUĐENJE

Nürnbergovi igrači istukli Wolfsburgove Bosance

Edin Džeko
AFP
23.11.2009.
u 15:33

Nogometaši Nürnberga u subotnjem su dvoboju 13. bundesligaškog kola kao gosti pobijedili prvaka Wolfsburga 3-2. Pritom nisu štedjeli najbolje igrače domaćih, Misimovića i Džeku.

Svemu je kriv, prema Bildovu izvještaju, katastrofalni sudac Markus Schmidt (36), čije će suđenje zbog niza pogrešaka pomno analizirati nadležni organi Njemačke nogometne lige (DFL).

Sve je počeo u 72. minuti kada je brazilski veznjak, domaćih Josue žestoko startao na dvostrukoga gostujućeg strijelca Bunjakua. Trebao je dobiti bar drugi žuti karton, time i crveni karton, no sudac ga je propustio kazniti, piše Bild. Trener Armin Veh brže bolje svojeg je nervoznog veznjaka isključio iz igre.

Vratilo mu se, međutim, u 86. minuti, kada je Nürnbergov igrač Andreas Wolf karate-udarcem đon kopačke smjestio na lice Edina Džeke. Bio je to brutalan prekršaj koji je tražio istodobni crveni karton. Sudac je Džeki dao samo prekršaj.

- Meni je senzacionalno da sudac nije uspio vidjeti taj start – izjavio je trener Volfsburžana Armin Veh, dok se počinitelj zlodjela Wolf naknadno ispričao:

- Išao sam na loptu i pogodio Džeku. Nije bilo namjere. Žao mi je.

Serija sudačkih propusta završila je u drugoj minuti nadoknade. Na visini peterca golman gostiju Raphael Schäfer (30) sudario se sa Zvjezdanom Misimovićem, svojim bivši suigračem. S poda je bosanskog veznjaka namjerno potkoljenicom udario u međunožje. Niti to sudac nije vidio.

- Schäfer je uistinu moj dobar prijatelj. No njegova noga nije imala što raditi tamo gdje je završila – slikovit je bio Misimović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije