Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Denver - indiana

Nurkiću okršaj bivših igrača Cedevite, Rudež zabio 5 koševa

Damjan Rudež
Youtube Screenshot
21.12.2014.
u 10:15

San Antonio je doživio četvrti uzastopni poraz, a bolji je bio Dallas (99:93) predvođen sjajnim Ellisom (38 koševa).

Sinoć je odigrano šest susreta NBA lige. Denver je bio bolji od Indiane 76:73, a obje momčadi mučile su se sa slabim postotkom šuta. Bio je to i dvoboj bivših igrača Cedevite Jusufa Nurkića i Damjana Rudeža. BiH reprezentativac igrao je 12 minuta i postigao 4 koša dok je Rudež za goste postigao 5 koševa za 14 minuta na parketu.

San Antonio je doživio četvrti uzastopni poraz, a bolji je bio Dallas (99:93) predvođen sjajnim Ellisom (38 koševa).

Ostali rezultati: Charlotte Hornets - Utah Jazz 104:86, New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers 88:114, Houston Rockets - Atlanta Hawks 97:104, Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks 106:102.

>>Bogdanović bez koša protiv LeBrona, Cleveland pobijedio Brooklyn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije