Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramota

Novosadski nogometaši igrali u majicama s likom Ratka Mladića

Ratko Mladić
Foto: Facebook
27.11.2017.
u 11:10

"S obzirom na to da je na Facebook stranici ovog kluba na naslovnoj fotografiji Ratko Mladić, vjerojatno su u rukovodstvu odlučni u tome da osuđenom generalu daju svaku moguću javnu potporu"

Igrači Nogometnog kluba "Kabel" s novosadskog Limana u nedjelju su na teren izašli noseći majice s likom bivšeg zapovjednika Vojske Republike Srpske i haškog osuđenika Ratka Mladića, javio je portal "021.rs".

"S obzirom na to da je i na Facebook stranici ovog kluba na naslovnoj fotografiji Ratko Mladić, vjerojatno su u rukovodstvu odlučni u tome da osuđenom generalu daju svaku moguću javnu potporu", navodi internetski portal. 

"Kabel" je novosadski nogometni klub osnovan 1932. godine i najveći uspjeh mu je bio plasman u Drugu saveznu ligu u sklopu SFR Jugoslavije krajem osamdesetih.

Igrači "Kabela" u majicama s likom Ratka Mladića izašli na teren u utakmici 15. kola Vojvođanske lige – Jug u kojoj su s 2-0 pobijedili gradskog rivala "Slaviju". 

Haški sud je 22. studenoga osudio generala Ratka Mladića na doživotnu zatvorsku kaznu zbog genocida u Srebrenici i zločina protiv čovječnosti nad Bošnjacima i Hrvatima tijekom rata u BiH, zaključuje portal "021.rs".

Komentara 72

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
11:52 27.11.2017.

Sjedi Srbin ispod krsta, jede vnago sa tri prsta, :)

PR
prarvat
12:15 27.11.2017.

debili

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
11:43 27.11.2017.

U toj Srbiji samo četnici i početnici ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije