Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAN UGOVOR

Novo pojačanje: Dinamo doveo 'kapitalca' iz Francuske!

Foto: Dinamo
12.07.2017.
u 17:54

Doumbia je defenzivni vezni igrač koji je u karijeri nastupao za Stade Rennais, Wolverhampton, Valenciennes i Toulouse.

Tongo Doumbia službeno je novi igrač Dinama! Nakon liječničkog pregleda, 27-godišnji reprezentativac Malija potpisao je danas nakon dogovora Dinama i Toulousea dvogodišnji ugovor s modrim klubom.

Doumbia je defenzivni vezni igrač koji je u karijeri nastupao za Stade Rennais, Wolverhampton, Valenciennes i Toulouse. Na reprezentativnom planu odigrao je 18 utakmica za Mali te je 2015. godine nastupio na Afričkom kup nacija. Također je nastupao za Mali u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske, u Osijeku u svibnju 2014. godine. 

- Ovo mi je iskorak u karijeri. Veselim se novim izazovima i debiju u europskim natjecanjima. Dinamo je veliki klub i naravno da sam jako sretan što sam ovdje. Dat ću sve od sebe da pomognem ekipi, kao i da čelnicima kluba i navijačima pokažem zahvalnost na terenu - izjavio je Doumbia nakon potpisa ugovora.

Komentara 21

IL
ilijan
20:03 12.07.2017.

Dinamo je jmeđu 20 naj većih klubova u Europi.

DU
Deleted user
18:07 12.07.2017.

Kad je Dinamo u mogućnosti dovesti standardnog igrača iz Ligue 1 onda je jasno da se radi o pravom klubu koji prelazi hrvatske okvire. Dinamo je ime u Europi, jer vjerujte, da nogometaši koji igraju u Francuskoj ne bi dolazili da ne znaju kako dolaze u pravi klub.

AP
apoxiomen007
19:45 12.07.2017.

hvala tata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije