Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvučno pojačanje

Igrao je za repku, s Dinamom protiv Milana i u Bundesligi... Sad ide u 2. HNL!

NK Kustošija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
11.07.2017.
u 16:47

Karijeru je započeo u Dinamu 1997. godine, a iz njega je otišao 2008. U modrom dresu igrao je mnogo važnih utakmica

Bivši igrač Dinama i Rijeke Dino Drpić (36) vraća se nogometu i to na hrvatskim travnjacima. On je već odradio prvi trening s Kustošijom i ako sve bude prema planu, bit će novo pojačanje zagrebačkog kluba (kao igrač, ali i kao pomoćni trener) koji je ove sezone izborio ulazak u drugu ligu.

Zanimljivo, već u prvom kolu mogao bi zaigrati protiv Hajduka II, s čijim navijačima je nekoć imao okršaj. 

Dino Drpić karijeru je započeo u Dinamu 1997. godine, a iz njega je otišao 2008. U modrom dresu igrao je mnogo važnih utakmica pa je tako, između ostalog, igrao i protiv velikog Milana. prošao je sve mlađe selekcije hrvatske nogometne reprezentacije, a 16. listopada 2007. čak je zaigrao i za A selskciju i prijateljskoj utakmici protiv Slovačke

NK Kustošija
1/6

Nakon Dinama otišao je u Karlsruhe s kojim je zaigrao u Bundesligi, ali u njemu se nije dugo zadržao. Kasnije je imao i privatnih problema, a karijera mu je krenula silaznom putanjom. Nakon Njemačke prošao je niz klubova u kojima nije ostajao dulje od jedne sezone. Grčki AEK, ukrajinski Lutsk, Rijeka i brunejski DPMM FC bile su stanice u kojima se zaustavljao. Sada se, eto, vraća u Kustošiju.

Kad smo kod zvučnih imena, Kustošiju bi trebao pojačati i Tomo Šokota, ali vjerojatno tek od jeseni nakon što završi Sportski menadžment. Klub mu nudi izbor funkcije, a najvjerojatnije će biti biti sportski direktor.

Komentara 3

DU
Deleted user
17:29 11.07.2017.

Pusti mlade dečke neka igraju koga vraga se trpaš!

MO
moslavina995
08:10 13.07.2017.

Glup i nepromišljen potez. Nakon prekida on se vrača sa 36 godina. Dokazano promašaj njega i struke. Ovdje se radi o 2. ligi i klubiću, ali ipak. Još mangup Dino Drpić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije