Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESLAČKI SAVEZ ZAGREBA

Novinar Večernjeg lista Dražen Brajdić dobitnik vrijednog priznanja za doprinos sportu

storyeditor/2022-11-18/VeslaciMedaljasi1_nnn_spo_181122.jpg
Foto: Privatni album
1/5
18.11.2022.
u 17:12

Na svečanoj Skupštini Veslačkog saveza Zagreba priznanja braći Sinković, Damiru Martinu, blizankama Jurković i blizancima Lončarić

Na svečanoj Skupštini Veslačkog saveza Zagreba uručena su priznanja najuspješnijim sportašima u 2021. i 2022. Svečanost održanu na 13. katu hotela Westin vodio je, na vrckav način, glavni tajnik VSZ-a Josip Kostelić, a priznanja je uručivao predsjednik gradskog saveza Krunoslav Klak.

Budući da je koncentracija kvalitete u zagrebačkim klubovima, među onima kojima su priznanja uručena bili su svi najbolji hrvatski veslači – blizanci Patrik i Anton Lončarić (trener Toni Urlić), blizanke Ivana i Josipa Jurković (trener Aleksandar Vukojičić), Damir Martin (trener Srećko Šuk) te braća Valent i Martin Sinković (trener Nikola Bralić). A najveći pljesak zavrijedili su upravo zlatni olimpijci Sinkovići i brončani olimpijac Damir Martin, čija su olimpijska finala ponovno prikazana na video platnu.

Za doprinos zagrebačkom veslanju priznanja su uručena i gospođi Peri Maloča te Mari Šikiću, Borisu Petroviću, Davoru Habljaku, Nikši Županoviću, Borisu Rihtaru, Mići Mikuliću i prof. dr. sc. Nevenu Mijatu, pokretaču utrka fakultetskih osmeraca te Večernjakovu novinaru Draženu Brajdiću. Bila je to prigoda i za susret dvojice konkurenata na posljednjim izborima za vodstvo Sportsko saveza grada Zagreba, aktualnog predsjednika Vjekoslava Šafranića i njegova protukandidata (inače predsjednika Hrvatskog veslačkog saveza) Branimira Bašića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije