Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Varaždinska policija nagradom iznenadila jednu vozačicu, otkrili zbog čega ju je zaslužila

Pu varaždinska
Pu varaždinska
15.11.2022.
u 11:40

Kako su izvijestili iz PU varaždinske tijekom provođenja akcije, jedna uzorna 42-godišnja vozačica u Varaždinu darivana je od strane PU prigodnim poklon paketom

Varaždinska policija je tijekom vikenda, točnije s petka na subotu u vremenu od 18 do sata na području Policijske uprave provela operativnu akciju „Alkohol“.

Kako su izvijestili iz PU varaždinske tijekom provođenja akcije, jedna uzorna 42-godišnja vozačica u Varaždinu darivana je od stane PU varaždinske prigodnim poklon paketom pribavljenim iz sredstava Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa.

Kod navedene vozačice prilikom nadzora nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, te u 24 godine otkad posjeduje vozačku dozvolu nije evidentirana kao počiniteljica prometnih prekršaja

Video: Neobična scena na cesti Gračac-Obrovac!

 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
12:10 15.11.2022.

Moja žena u 40 godina nikad nije napravila prometni prekršaj. Nakon što je dobila vozačku, nikad više nije vozila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije