Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosadašnji pomoćnik

Novi trener Osijeka: Osjećam veliku podršku, a moja želja i motivacija su velike

Susret Šibenika i Osijeka u 7. kolu HT Prve lige
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
01.09.2022.
u 14:49

Austrijski stručnjak do sada je radio kao pomoćni trener LASK-a, Austrije Beč, Spezije, Lech Poznana i Dinama te je već dugogodišnji pomoćnik Bjelice.

Nogometni klub Osijek objavio je da će do kraja godine prvu momčad preuzeti dosadašnji pomoćnik Nenada Bjelice Rene Poms.

Austrijski stručnjak do sada je radio kao pomoćni trener LASK-a, Austrije Beč, Spezije, Lech Poznana i Dinama te je već dugogodišnji pomoćnik Bjelice. Sada će dobiti prvu pravu priliku okušati se kao glavni trener momčadi.

- Nakon nekoliko dana analize i promišljanja o nastavku sezone, odlučili smo ukazati povjerenje Reneu Pomsu kojem smo povjerili sve ovlasti glavnog trenera. Rene je pokazao veliku profesionalnost u radu u ovom tjednu koji ni za koga nije bio lagan, baš kao i u utakmicama u kojima je već samostalno vodio našu momčad. Radi se o čovjeku koji je već dvije godine dio našeg sustava, odlično poznaje igrače i momčad, a naša je odluka da je u ovom trenutku najbolja osoba za povesti momčad u nastavak sezone - rekao je predsjednik Uprave kluba Ferenc Sakalj

- Osjećam veliku podršku Uprave i igrača zbog prilike koju sam dobio. Moje želja i motivacija su velike, već dvije godine radim s ovom momčadi, poznajem igrače, oni poznaju mene, do sada smo imali odnos pun uzajamnog poštovanja i moji cilj je s njima nastaviti u tom smjeru i u budućnosti - izjavio je novi glavni trener bijelo-plavih nakon preuzimanja dužnosti.

Komentara 1

BE
Berri
15:47 01.09.2022.

Bjelica je ostao bez pomoćnika, Osijek ima novog trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije