Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILI PODACI

Novi šok za teniski svijet: Rafael Nadal je dva puta dobio dozvolu za doping!

Rafael Nadal
Foto: Stephen Pond/Press Association/PIXSELL
1/5
19.09.2016.
u 17:40

- Osuđujemo tu kriminalnu aktivnost. Zatražili smo od ruske vlade da napravi sve što može da zaustavi djelovanje hakera - izjavio je Olivier Niggli, direktor WADA-e.

Ruski hakeri objavili su četvrti val podataka koji je ukraden od Svjetske antidopinške agencije (WADA) iz kojega je vidljivo da je španjolskom tenisaču Rafaelu Nadalu bilo dozvoljeno korištenje dopinga.

Prema tim podacima, Nadal je 2009. godine imao dozvolu WADE za korištenje nedozvoljenog betametazona. Nakon toga je dobio i dozvolu za doping tijekom Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

- Osuđujemo tu kriminalnu aktivnost. Zatražili smo od ruske vlade da napravi sve što može da zaustavi djelovanje hakera - izjavio je Olivier Niggli, direktor WADA-e.

Osim Nadala, dozvolu za korištenje dopinga imali su britanski atletičar Mo Farah, američka gimnastičarka Laurie Hernandez te britanska veslačica Helen Glover.

>> Novi skandal: Sestre Williams su uzimale doping?!

Komentara 21

DU
Deleted user
18:07 19.09.2016.

cek malo,..... sto je u ovoj prici kriminalna aktivnost.....provala ruskih hakera ili dozvola WADE za dopingiranjem odabranih sportasa ....???

Avatar bosanac1951
bosanac1951
18:08 19.09.2016.

Novi šok za teniski svijet: Rafael Nadal je dva puta dobio dozvolu za doping!.....................Ništa naročito...I meni je žena dozvolila da danas mrknem dvije pivice...

DU
Deleted user
18:09 19.09.2016.

Kakvo je ovo ludilo??? "Osuđujemo tu kriminalnu aktivnost. Zatražili smo od ruske vlade da napravi sve što može da zaustavi djelovanje hakera - izjavio je Olivier Niggli, direktor WADA-e". Za te zioniste koji vladaju svijetom i određuju nam sudbine ii živote, otkrivanje istine, i njihovih zločina od strane drugih, je "kriminalna aktivnost". Total ludilo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije