Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ODLAZAK

Burno na Poljudu! Otkaz dao povjerenik za navijače: El presidente, uzmi manju otpremninu

HNK Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
30.06.2019.
u 13:26

Hajduče, nek te vodi cesta ista ona koju žele navijači koji su te obranili od gašenja, a ne ovakvi dušebriznici koji bi te prodali za mrvicu pažnje od političkih glavešina i HNS poltrona, poručio je Petric

Hajdukov časnik za navijače Kristian Petric oprostio se s današnjim danom od rada na Poljudu. On je u Hajduku bio zadužen za vezu s navijačima, a kao razlog otkaza je naveo da odlazi jer ne želi biti na usluzi političkim poltronima.

Petric je pojasnio da se ne može složiti sa smjenom Krešimira Gojuna, voditelja Hajdukove Akademije, kojeg je klub potjerao nakon što je prijavio Sašu Bjelanovića, sportskog direktora, jer je potencirao da Hajduk 2 pusti utakmicu Šibeniku u drugoj ligi. Hajduk je utvrdio da prvi i najvjerniji suradnik predsjednika Marina Brbića nije napravio takav prijestup, a otkaz je dobio Gojun, koji je u mailu napisao da ga je Bjelanović pozvao u svoj ured u kojem je bio i njegov suradnik, šef skautske službe Mario Brkljača te kazao "kako bi bilo dobro da Hajduk pomogne Šibeniku da izbori direktan plasman u Prvu HNL tako da se najbolji igrači, oni koji treniraju s prvom momčadi, poštede u utakmici koja se igrala 5. svibnja" Cijelo priopćenje Krešimira Gojuna pročitajte OVDJE, a poruku Kristiana Petrica prenosimo u cijelosti u tekstu ispod. 

'Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome, zaštita slabome, klub neka se Hajduk zove!

Kao hrvatskom vojniku i bivšem pripadniku specijalnih postrojbi izuzetna mi je čast bila sto sam pune tri godine služio najvećem hrvatskom klubu Hajduku iz Splita, našem klubu iz moga grada.

Uzdignute glave sam došao u Klub s časnim namjerama i sve u interesu časti Kluba, a isto tako uzdignute glave i odlazim ponosan na sve što sam u suradnji s našim navijačima postigao u cilju poštenja i pravde za našeg Hajduka .

Sve što sam radio bilo je u interesu Kluba i onih koji za njega drukaju čiji sam i bio povjerenik na što sam posebno ponosan.

Kroz protekle tri godine rada upoznao sam čestite i poštene osobe, a prije svega profesionalce, poput danas etiketiranog Krešimira Gojuna koji je na sudskoj raspravi u postupku protiv našeg voljenog kluba Hajduka iz Splita bio svjedok za isti taj Klub čije je boje branio, a isto tako mi je neizmjerno drago da ugovor neću produžiti s istom osobom koja je u istom sudskom postupku bila svjedok protiv 'svoga Kluba', jedinog našeg Hajduka, kakav apsurd!

Hajduku želim da bude Klub čistog obraza i moralnih načela. Torcidi želim da i dalje bude zadnja linija obrane Hajduka, Udruzi Naš Hajduk da i dalje ustraje na moralnim i poštenim temeljima, a tebi El presidente da uzmeš manju otpremninu nego prošli put!

Hajduče, nek te vodi cesta ista ona koju žele navijači koji su te obranili od gašenja, a ne ovakvi dušebriznici koji bi te prodali za mrvicu pažnje od političkih glavešina i HNS poltrona.

Hajduku i njegovim vrijednostima uvijek na usluzi, a kvazi menadžerima, kojekakvim odvjetnicima i političkim poltronima NIKAD.

HŽV!'

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o nastupu reprezentacije na Poljudu

Komentara 32

MA
Marsijanac
15:27 30.06.2019.

Stimac-"Naš klub je nekada bio prijatelj sa svima, danas sa svima i protiv svih ratuje, svi drugi su krivi za vlastite gluposti, a najviše se proganjaju vlastite legende koje su pisale klupsku povijest. Jednom Grdoviću kojem je krv bijele boje zabranili su pjevat’ na “Biloj noći” jer se odazvao na poziv zadarskih reprezentativaca i pjevao im u Rusiji?! Tjera se na mržnju protiv hrvatske svetinje, naših Vatrenih, šalju im se poruke “dabogda sve izgubili”, prijeti se vlasnicima lokala koji organiziraju gledanje utakmica Vatrenih, crta se svastika na Poljudu... Doveli su naš klub do toga da nam se smije i ruga cijeli svijet. Najveća lakrdija koja nema nikakvo zakonsko uporište je da udruga građana “Naš Hajduk”, koja je neprofitna udruga, novcem koji izvorno i neupitno pripada Hajduku kupuje dionice trgovačkog društva HNK Hajduk?!"

RO
ronyday
15:22 30.06.2019.

Orjuna vodi torcidu i to su najveći neprijatelji Hajduka, nekada perjanice Hrvatstva

DH
dalibor.hren
14:07 30.06.2019.

Bolesne budale iz "najvećeg Hrvatskog Kluba"!? Za oproštaj, gospodine iz specijalaca nacrtaj još jednu svastiku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije