Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonac i dalmatina

Novi MAX: Viva la Vida!

'25.07.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - PFC Ludogorec Razgrad. Domagoj Vida. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
1/7
27.07.2012.
u 15:00

I suigračima sam rekao da je dobro što smo gol primili odmah, pa se stignemo vratiti Ne znam je li ijedna momčad u povijesti prošla tako, sa dva gola u nadoknadi Igrao sam i protiv Reala, ali ovo je bila ludnica!

Slavonac i Dalmatinac, Domagoj Vida (23) i Ante Rukavina (26), našli su se na pola puta, u Zagrebu, i sad pokušavaju opet ući u Ligu prvaka. Vida je nabacio novu frizuru, nosi gumicu (za kosu, da ne bi netko krivo shvatio).

Je li vam ova frizura po Mexesu, to ste vidjeli od njega na Euru?

– Recimo da je tako, i prijatelji i suigrači su me nazvali novim Mexesom. Ma stavio sam tu gumicu iz zezancije, a pokazala se sretnom i neću je zasad mijenjati. U Razgradu, iako je Ante zabio gol, bila je sretna, da ga nisam pogodio glavom u glavu možda ne bih zabio. Ja sam tada bio u transu, nisam ni znao jesam li zabio ja, on, jesam li Antu pogodio u glavu... Svaka čast Anti, zabio je tri gola, ja sam zabio taj koji je donio pobjedu, ali važno je samo da mi idemo dalje.

Jeste li ikad igrali šokantnu utakmicu kao ovu u srijedu s Bugarima?

– Ova je bila najbolja, takvo nešto se dogodi jednom u životu. Igrali smo protiv Reala, ali ovo je bila ludnica! Bili smo mrtvi, gotovi, nije bilo nade, vidio sam da je 90., da ljudi odlaze. I onda zabijemo u 97. minuti...

No, ne možete pobjeći od toga da Dinamo nije igrao dobro?

– Početak nije bio dobar, ne znam razlog. Nakon primljenoga gola počeli smo nešto igrati prema naprijed. Vjerujem da ćemo na krilima ove pobjede zaigrati bolje, uhvatiti ritam.

Zašto vam treba toliko vremena da uđete u utakmicu, nije bilo igre ni u Razgradu, pa ni protiv Intera, a ni u ovoj odlučujućoj s Ludogorecom?

– Bili ste na pripremama i vidjeli ste kako smo igrali, sve je bilo super. Rekao bih vam u čemu je problem da znam. No, dobro je što smo mi i sami svjesni da igra nije bajna, pokušat ćemo to ispraviti. Ova pobjeda nam puno znači i vjerujem da će nam se sad otvoriti i krenuti nabolje.

Cijeli tekst pročitajte u novom broju sportskog tjednika MAX! koji je na kioscima od subote.

Komentara 1

MA
matildica
15:42 27.07.2012.

cijelu utakmicu nisi valjao ni šake suhih šljiva dao si gol pa ti je za progledati kroz prste ali te pitam dokle možete stiči sa ovakvom igromstiči sa ovakvom igrom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije