Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi max! otkriva

Marcelo Brozović - novi Hrvat za Barcelonu

Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
20.11.2015.
u 20:04

- Nedostaju mi obitelj i prijatelji iz Splita, ali hrvatski nogomet i domaća podmetanja nimalo. Uskoro ću dovesti obitelj u Isfahan, čeka me veliki posao sa Sepahanom - rekao je Štimac za Max!

Novi Max! otkriva tko je novi Hrvat koji bi se uz Rakitića i Halilovića brzo mogao preseliti na Nou Camp. Turopoljski majstor Marcelo Brozović nameće se kao lider milanskog Intera, a nerazzurri su već za njega odbili ponude od 12 milijuna eura jer od Brozovića očekuju ključnu ulogu u pohodu na naslov prvaka Italije. Naš vatreni adut ima jasno zacrtan plan za sljedeću godinu - osvojiti scudetto s Interom, blistati u vatrenom dresu na Euru, a onda slijedi odlazak u Barcelonu ili u Englesku. Katalonski klub prati Marcela i uvjereni su da bi se savršeno uklopio u njihovu igru...

Max! otkriva i da su na pomolu najsenzacionalniji transferi u povijesti - Ronaldo i Messi napuštaju Primeru i prema svemu sudeći, obojica se sele na Otok, u engleske klubove.

Čarobnjak Messi ozbiljno razmatra ponudu Arsenala, a i u Barceloni su svjesni da se bliži vrijeme rastanka i kraj Messije ere u Barci - pogotovo što je Argentinac na jakom udaru španjolskog pravosuđa, pa je i njemu dosta pritisaka iz Madrida, pogotovo i zbog političkih previranja oko neovisnosti Katalonije.

Novi Max! donosi otvorene intervjue s Igorom Štimcem i Igorom Pamićem. Bivši izbornik krenuo je u novi život u Iranu, vodi najtrofejniji iranski klub i poručuje:

- Nedostaju mi obitelj i prijatelji iz Splita, ali hrvatski nogomet i domaća podmetanja nimalo. Uskoro ću dovesti obitelj u Isfahan, čeka me veliki posao sa Sepahanom.

Popularni Igor Pamić otvoreno je za Max! progovorio kako su ga izigrali novi američki vlasnici Istre i kako klub vode u propast...

- Tim ljudima smetala je čak i gospođa koja je cijeli život provela u Istri... I nju su potjerali. Igrače ne plaćaju, navijače su rastjerali...

Max! predstavlja i najstarijeg igrača koji će zaigrati na Euru 2016. legendarnog mađarskog vratara Gabora Kiralyja koji je najzaslužniji za povratak Mađara na veliku scenu nakon 30 godina. Max! donosi i životnu priču osebujne Tamare Despot, višestruke prvakinje Hrvatske u plesu koja brine za kondicijsku pripremu Dinamovih nogometaša u svim kategorijama.

Jacob Pullen, Cedevitin playmaker i jedan od najboljih stranaca koji je uopće došao u Hrvatsku, gruzijski reprezentativac, otkriva za Max! kako se kao kao mali divio Michaelu Jordanu i Bullsima, skupljao novac za ulaznicu da bi mogao na utakmicu, a nije imao ni za tenisice.

Za Max! govori i najljepša košarkašica na svijetu, gospođa Antonija Mišura Sandrić koja s reprezentacijom kroz kvalifikacije traži put na Europsko prvenstvo 2017., a onda je čekaju profesionalne obveze u njenom klubu Toulouseu:

- Neće mi biti ugodno vratiti se u Francusku, psihoza terorističkih napada osjeća se na svakom koraku.

U velikom košarkaškom bloku Max! predstavlja i braću Ramljak u Zadru, Ivana i Marka, predstavljamo najmasovnije košarkaško natjecanje na svijetu, novu NCAA sezonu sveučilišne košarke, posebno zanimljive zbog uloge Hrvata, a donosimo i priču o sportskoj heroini Nataši Kovačević iz Crvene zvezde koja se vratila na teren iako joj je amputirana noga.

Max! donosi i intervju s novim pojačanjem rukometaša PPD Zagreba, Vujovićevim ljubimcem i bivšim srpskim reprezentativcem Dobrivojem Markovićem.

Samo uz Max! možete osvojiti nogometnu loptu s potpisima vatrenih, te poster Ivana Perišića.

>> Hrvati su talenti, a Srbi mentalno jaki

Komentara 8

MA
mahin1986
21:48 20.11.2015.

I onda je Svizac zamotao čokoladu...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:50 20.11.2015.

koliko bu mamic maznul!

MA
mamunamegalo
13:08 21.11.2015.

ahhaahahhahahahahhhaahahaahhahahahahhahahaahahhjjjaaajaaahahaahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije