Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN PERKOVAC

Novi izbornik Hrvatske: U svinjcu se zna tko je glavni. Mi nismo rukometna velesila

RTL televizija
02.02.2023.
u 00:06

Svježe imenovani izbornik kauboja podijelio je svoje dojmove nakon što je preuzeo kormilo reprezentacije

Goran Perkovac danas je postao novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, a zamijenio je Hrvoja Horvata koji je bio na klupi posljednje dvije godine. Hrvatska je odigrala već treće veliko natjecanje u nizu bez velikih očekivanja, a sada cilja na povratak među elitu. Perkovac je podijelio svoje dojmove za RTL televiziju

- Nitko sretniji od mene. Osjećaj je divan, konačno se ostvarilo ono što sam toliko želio i težio tome. Kad sam danas čuo da ću voditi reprezentaciju preplavile su me emocije i naježim se čim pomislim na to. Veselim se i znam da će biti teško, ali sretan sam - izjavio je Perkovac. 

- Mislim da je dosta toga pošlo po krivo. Počeli smo shvaćati da smo neka velesila, međutim mi to nismo. Mi možemo puno napraviti i ostvarivati dobre rezultate, ali mi trenutno nismo među četiri najbolje ekipe na svijetu. Mora se znati tko je mlađi, a tko je iskusniji reprezentativac pa takav treba biti i odnos. Ja volim reći, možda je malo smiješno, ali u svinjcu se zna tko je glavni, a onda se mora znati i u reprezentaciji - zaključio je bivši trener Mindena i Lubbeckea

Komentara 5

IV
ivica.vranjic
06:54 02.02.2023.

Ajmo Perko, ajmo Hrvatska!

DU
Deleted user
08:16 02.02.2023.

Bravo, znači sam je rekao da je on glavna svinja...ili je to Gobac?

DU
Deleted user
07:30 02.02.2023.

Počeo je priču riječima ....mi smo mislili da smo velesila ali nismo?! Mi nismo u samom vrhu rukometa?! I on će osvojiti nešto više nego Horvat i Červar?! Znam ga kao igrača,a kao čovjeka sam ga upoznao u zadnji mjesec dana. Niš koristi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije