Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer karijere

Novi Hrvat u najjačoj europskoj ligi: Igrač Nexea prelazi u njemačkog velikana

Nexe ugostio Beijing Sport University u 4. kolu SEHA lige
Davor Javorovic/PIXSELL
15.01.2023.
u 21:30

Imao je Severec još nekoliko ponuda, između ostaloga ga je zvao i Hrvoje Horvat u Wetzlar. Inače, Severec dolazi iz Brckovljana pored Dugog sela. Prve rukometne korake napravio je u klubu Polet Stančić, te je kasnije nastupao za Dugo Selo i Umag

Tomislav Severec, lijevi vanjski, koji je bio u krugu igrača Hrvatske za Svjetsko rukometno prvenstvo, sljedeće sezone nosit će dres Hamburga. Naime, na ljeto mu ističe ugovor u Nexeu i svoj rukometni put nastavlja u najjačoj europskoj ligi. Naravno, neće biti prvi Hrvat koji je igrao u Hamburgu. Tu su najveći trag ostaviti Blaženko Lacković, Igor Vori i Domagoj Duvnjak s kojima je ovaj njemački klub osvojio Ligu prvaka 2013. godine.

Tu su još igrali Brozović i Dominiković. Zanimljivo je da je Lacković još uvijek u klubu, kao pomoćni trener. Imao je Severec još nekoliko ponuda, između ostaloga ga je zvao i Hrvoje Horvat u Wetzlar. Inače, Severec dolazi iz Brckovljana pored Dugog sela. Prve rukometne korake napravio je u klubu Polet Stančić, te je kasnije nastupao za Dugo Selo i Umag.

U Našicama je već dugo, a tek je ove sezone dobio punu minutažu, nakon odlaska Halila Jaganjca u Löwen. Šteta što nije dobio priliku igrati za Hrvatsku, a trenutno je baš u dobroj formi što pokazuju njegovi nastupiti ove sezone u Europskoj ligi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije