Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekti

Novi gradski stadion na ispitivanju isplativosti

Karlovac stadion
Danko Fajt
30.09.2009.
u 16:00

Premda se izgradnja stadiona procijenjenog na oko 20 milijuna kuna još nije našla pred gradskim vijećnicima, projekt ide dalje.

Gradonačelnik Antun Korušec naglašava da se do kraja godine očekuje potvrda glavnog projekta, te izračuni troškova gradnje i održavanja. Cijeli projekt i počiva na imperativu da komercijalni sadržaji pokriju troškove održavanja, što neće biti teško, jer se radi o dobroj lokaciji.

Komentara 2

AG
agram
01:16 01.10.2009.

Nemojte joj zamjeriti. To je pisala u tramvaju na putu do placa

ES
el sharque
19:27 30.09.2009.

Ovo je za rubriku vjerovali ili ne! Ne zna se je li veća budala ova \"novinarka\" ili nekad ugledni list koji objavljuje ovaj sakati tekst. Koji grad, koji stadion, koje vijeće, gradonačelnik kojeg grada, stadion kojeg kluba ??? Valjda too ništa nije bitno :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije