Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RECCA

Novi derbi, u Zagreb stiže Partizan

Mladost - Pro Recco
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
02.11.2019.
u 15:32

– Želimo i dalje žestoko gurati na oba kolosijeka, a u Regionalnoj ligi želimo sačuvati 100-postotni učinak – kaže trener Mladosti Zoran Bajić najavljujući još jednu angažiranu predstavu svojih momaka.

Derbi za derbijem! Vaterpolska groznica na Savi nastavlja se novim dvobojem europskih vaterpolskih velikana, ovaj put sučeljuju se Mladost i Partizan (po sedam naslova europskih prvaka) i to u sklopu sedmog kola Regionalne lige. Susret počinje u subotu u 18 sati i ulazak je – na radost vaterpolskih sladokusaca – ponovno slobodan.

Partizan, istina, ove sezone ne postiže tko zna kakve rezultate, na sedmom je mjestu na tablici, sa samo četiri boda, ali ima mladu i darovitu momčad (čuveni Partizanov inkubator i dalje radi unatoč financijskoj krizi), pa bi se žapci mogli naći u problemima ako se opuste i podcijene suparnika. Što se njima ipak ne događa, barem ne ove sezone.

– Želimo i dalje žestoko gurati na oba kolosijeka, a u Regionalnoj ligi želimo sačuvati 100-postotni učinak – kaže trener Mladosti Zoran Bajić najavljujući još jednu angažiranu predstavu svojih momaka.

Ostali parovi 7. kola: Jug - Primorac (19), Budva - Šabac (19), Mornar - Jadran (S) (19.30), C. zvezda - Jadran (HN) (19). 

Ključne riječi

Komentara 2

GI
gii
01:23 03.11.2019.

Kako to može biti "derby"... samo ovi od VL znaju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije