Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjekoslav Kobešćak:

Novi Beograd nas opet nije svladao, to nam je psihološki važno

Kobešćak
Luka Stanzl/PIXSELL
27.04.2023.
u 07:30

- Neodlučenim možemo biti zadovoljni, jer u trećoj već utakmici nismo izgubili od jakog Novog Beograda, a to je i psihološki za nas važno. U svakom slučaju zadovoljni smo rezultatom

Iako ih je samo sekunda dijelila od pobjede nad prvakom Srbije, vaterpolisti Juga AO ipak mogu biti zadovoljni neodlučenim rezultatom s Novim Beogradom (12:12), postignutim u Gružu u 12. kolu skupine B Lige prvaka. Taj bi se bod mogao pokazati presudnim za plasman jugaša na završni turnir osmorice najboljih u Beogradu. Gosparima su na ruku išli i ostali rezultati ove runde, posebno poraz Spandaua, izravnog suparnika za četvrto mjesto, u Berlinu od budimpeštanskog OSC-a (7:11). Razlika između Dubrovčana i Berlinčana sada iznosi pet bodova, a do kraja ligaškog dijela natjecanja ostala su još samo dva kola.

A na Jugov se remi može gledati još pozitivnije, ako se zna da su Beograđani otvorili utakmicu vodstvom od 3:0 i da su nakon toga u većem dijelu utakmice bili u prednosti.

– Mi smo krenuli loše, dok je Novi Beograd na početku odlično odigrao. Ako ćemo pravo, bio je čak i bliži pobjedi, ali mi smo svojim karakterom i korekcijama u obrani ipak došli do povoljnog rezultata. Neodlučenim možemo biti zadovoljni, jer u trećoj već utakmici nismo izgubili od jakog Novog Beograda, a to je i psihološki za nas važno. U svakom slučaju zadovoljni smo rezultatom, a možemo biti i zadovoljni nekim dijelovima naše igre iako smo pokazali i neke nedostatke na kojima ćemo morati poraditi – komentirao je utakmicu Jugov trener Vjekoslav Kobešćak, sumiravši:

– Vodili smo 20-ak sekundi prije kraja s 11:10 pa smo uz malo više sreće mogli osvojiti i sva tri boda, no i ovaj bod je velik iako nas on još ne kvalificira za Final Eight.

Vjekin kolega s klupe Novog Beograda Živko Gocić kratko je dometnuo:

– Mislim da smo veći dio utakmice bili bolji i da smo zaslužili i više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije