Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teniska legenda tvrdi:

Novak Đoković će još dugo biti u vrhu, ima tijelo 25-godišnjaka

Andre Agassi i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.02.2019.
u 20:43

Novak je dosad osvojio 15 Grand Slam naslova. Ima 32 godine, ali njegovo se tijelo ponaša kao da ima 25 - rekao je Agassi

Andre Agassi (48) tvrdi kako će Novak Đoković još godinama vladati teniskim terenima. Bivši trener srpskog tenisača vjeruje kako je Novak dovoljno mlad i može nadmašiti uspjeh Rogera Federera.

- Novak je dosad osvojio 15 Grand Slam naslova. Ima 32 godine, ali njegovo se tijelo ponaša kao da ima 25. Lani je osvojio dva Grand Slam naslova i bude li u sljedeće tri godine nastavio tim ritmom, neće imati problema da dostigne Federera. Đoković može iznenaditi svijet i učiniti nešto što dosad još nitko nije vidio - kazao je Andre Agassi.

>> Novak Đoković zapjevao 'Jugoslavijo, na noge'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:00 25.02.2019.

Taj Agasi mi oduvijek bio sumnjiv isti Pep 😂

Avatar VinkoL
VinkoL
23:11 25.02.2019.

Drug urednik, kak je Mileva? U Surdulici sve štima, sva ti rodbina zdrava? Brzo to objavi, Hrvati jedva čekaju vijesti, pardon, vesti iz tvoje otadžbine.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:13 25.02.2019.

Ako opet zaboli lakat pa uzme belog imat će tijelo 15 godišnjaka 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije