Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grand Slam

Novak Đoković bez problema izborio deveti polufinale u Wimbledonu

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.07.2019.
u 17:33

Bio je to sedmi dvoboj ove dvojice tenisača i šesti trijumf Đokovića koji je stigao do svoje 70. pobjede u All England Clubu

Branitelj naslova u Wimbledonu i prvi tenisač svijeta Novak Đoković po deveti put u karijeri plasirao se u polufinale trećeg Grand Slam turnira u sezoni svladavši u četvrtfinalu Belgijca Davida Goffina (ATP - 23.) sa 6-4, 6-0, 6-2 za jedan sat i 57 minuta igre.

Bio je to sedmi dvoboj ove dvojice tenisača i šesti trijumf Đokovića koji je stigao do svoje 70. pobjede u All England Clubu.

Novak Đoković
1/3

Đoković će u svom devetom wimbledonskom polufinalu, a 36. na Grand Slam turnirima, igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolca Roberta Bautiste Aguta i Argentinca Guida Pelle.

Obojica još nikada nisu dogurali dalje od četvrtfinala na bilo kojem od četiri najveća turnira.

Polufinalni dvoboji u konkurenciji tenisača na rasporedu su u petak.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Komentara 1

AK
admine konjino jedna glupa ust
19:09 10.07.2019.

A vjerovatno drugo polufinale Nadal-Federer,Djokovic -Bautista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije