Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN
Povratak na članak

Novak Đoković uoči finala: Igrat ću kao da mi je to posljednji meč u karijeri

Najbolji tenisač svijeta ima priliku napraviti što nitko nije u njegovoj eri, ali i nadmašiti svakog tenisača u povijesti.

Komentari 5

LU
lucio2
23:23 12.09.2021.

Notorni ljakse Novak opet razbija reket, u maniri rasnog Balkanezera.

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
01:02 13.09.2021.

Medvjedev je pokazao Noletu tko je gospodar, a tko kmet!

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:50 13.09.2021.

Mec je gotov i to jako brzo za samo nesto vise od 2 sata igre...Medvedev je zasluzeno dobija mec igrao je bez vece greske dok Djole je previse grijesio i previse lopti dao Rusu za lake poene i jedno naa kraju kad je Rus servirao za mec vidjelo se da ima veliku tremu i poceo je praviti vece greske u samo tih par minuta i Djole je uzeo mu taj jedini set al dzabe je bilo jer Djole mu je previse dao od samog pocetka i u drugom servise za mec ovaj put Rus nije pogrijesio sa duplim greskama i imao je opet 2 lopte i izgbija je prvu al drugu je dobija i konacno dobija mec....i na kraju cak i da je Rus nekim cudom pao u igri i poceo grijesiti puno vise ja mislim ne bi bilo pomoci za Djoleta jer on danas citavo vrijeme ovog Finala igra je svom nivou jedno 15 min. a sve ostalo je masio i pravio greske dok kod Rusa sve je islo ''precizno''...sta je tu je...tesko da ce Djole do 4 G.S. u jednoj godini vise ALI ono najvaznije do 1 G.S ili 2 uhvatice to sigurno mozda vec iduce sezone...

VL
LU
lucio2
22:25 12.09.2021.

Medo dobiva ziher. Nosonju u penziju, puna ga mi je ona stvar.

VL
AR
arf
22:32 12.09.2021.

malo sutra Medo dobiva. Đoko dobiva garant. A gdje ima prijenos uživo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.