Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO LJUT

Novak Đoković u naletu bijesa vikao na Gorana Ivaniševića: Srpski tenisač opet poludio u Australiji

Australian Open
HANNAH MCKAY/REUTERS
25.01.2023.
u 12:40

Srbina je opet 'prebacilo' pa je urlao na svoju trenersku ekipu

Srpski tenisač Novak Đoković pobjedom je nad Andrejem Rubljovom stigao do 44. polufinala na grand slam turnirima, Rus ipak nije mogao zaustaviti Noleta u četvrtfinalu Australian Opena pa je izgubio 6:1, 6:2 i 6:4. Iako je sve izgledalo poprilično glatko, Đoković se cijelo vrijeme borio sa ozljedom i sam sa sobom, smetao mu je jak vjetar pa je frustracije odlučio iskaliti na svom stručnom stožeru. 

Đoković je poslao poruku prema svojem ‘boksu’ na tribinama, riječi su išle u smjeru trenera i najvećeg hrvatskog tenisača u povijesti Gorana Ivaniševića.

- Ne mogu, vidiš li?! - urlao je bijesni Novak Đoković.

- Ne mogu, ubilo me! - dodao je u naletu bijesa koji se dogodio u drugom setu. 

Unatoč svim problemima, Đoković je stigao na korak do novog trofeja, a predzadnja prepreka će mu biti Amerikanac Tommy Paul. Paul je u svojem četvrtfinalnom nastupu slavio u američkom dvoboju, sa 7:6(6), 6:3, 5:7, 6:4 protiv Bena Sheltona.

Komentara 15

DE
Demigodessnixie
16:17 26.01.2023.

Od hrvatske sportske legende do 4tnickog potrcka...nisko

Avatar kvasac60
kvasac60
13:21 25.01.2023.

A ponašanje Rusa ne opisujete??

ZP
Zabranjen pristup
13:33 25.01.2023.

Sretno Novak,uzmi titulu! I prije bi da te nisu pritvorili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije