Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO POEN PROTIVNIKU

Đoković je ovom gestom pokazao da je veliki sportaš

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.03.2016.
u 13:18

U tie-breaku prvog seta kod vodstva 2:0 priznao je da je dirao jednu loptu koja je završila u autu. Sudac to nije vidio, no nakon Đokovićevog priznanja Tsonga je osvojio poen.

Novak Đoković izbacio je Joa-Wilfrieda Tsongu sa 7:6 i 7:6 u četvrtfinalu Indian Wallesa i izborio polufinale s Rafaelom Nadalom.

Vodeći tenisač svijeta pri tom je pokazao i da je veliki sportaš. U tie-breaku prvog seta kod vodstva 2:0 priznao je da je dirao jednu loptu koja je završila u autu. Sudac to nije vidio, no nakon Đokovićevog priznanja Tsonga je osvojio poen.

Ponekad se mogu čuti i kritike na Đokovićev račun zbog navodnog simuliranje ozljeda, no zbog ovakvog poštenog pristupa sportu treba ga pohvaliti.

>> Đokovićev otac: Federer nije dobra osoba, nitko nije omalovažavao Novaka kao on

Komentara 30

Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
13:54 19.03.2016.

Što je pošteno,zaslužuje pohvalu!Neovisno o kome se radi,a komentari o "komšijama" su ne samo nepristojni,već i krajnje neinteligentni,a o provincijalizmu onih koji tako zbore,ne treba trošiti ni vrijeme ni riječi! Stoga,premda ne volim tenis niti pratim taj sport (pobornik sam boksa,plivanja,skokova u vodu,klizanja...) , sportska gesta dotičnog sportaša je dobar primjer poštenja i tome treba čestitati,eto.

FA
Fake
15:57 19.03.2016.

Sve što je pozitivno valja pohvaliti.Tako i ovo,Đokoviću svaka čast,bravo majstore.Fair-play u pravom smislu te riječi.

IM
Immanuell
15:20 19.03.2016.

Pa..... Ne može se poreći da je uvijek bio fer i korektan, to je i sad pokazao. Izuzetan lik i nevjerojatan talent. Ne znam ima li Srbija nekog nasljednika, ovaj čovjek je teško dostižna veličina u sportu i kao osoba. Otprilike kao kod nas Janica i Ivica, jednostavno nemaš nekoga tko bi tako makar približno nastavio. Svaka čast, Novače!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije