Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPRIZA LANJSKOG FINALA

Slijedi teniska poslastica: Đoković na Nadala u četvrtfinalu Roland Garrosa!

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
01.06.2015.
u 19:27

Novak Đoković i Rafael Nadal igrat će u četvrtfinalu Roland Garrosa. Prvi i šesti nositelj turnira očekivano su danas upisali pobjede i zakazali novi teniski klasik te reprizu lanjskog finala.

Đoković je bez izgubljenog seta svladao Francuza Richarda Gasqueta sa 6:1, 6:2 i 6:3. Za pobjedu su mu trebala malo više od dva sata.

Nadal nije imao većih problema s Amerikancem Jackom Sockom koji je ranije izbacio našega Bornu Ćorića. Sedmi tenisač svijeta slavio je sa 6:3, 6:1, 5:7 i 6:2.

Nadal i Đoković do sada su igrali 43 puta, a španjolski tenisač je upisao 23 pobjede. Posljednji put su se sastali u polufinalu Monaca kad je Đoković slavio sa 6:3 i 6:3. U Roland Garrosu lani su igrali u finalu, a do kraja je otišao Nadal sa 3:6, 7:5, 6:2 i 6:4.

>> Marin Čilić razočarao, nije pružio pravi otpor Davidu Ferreru

Komentara 22

Avatar dragoljub.mihailovic.39
dragoljub.mihailovic.39
20:34 01.06.2015.

omlatice ga Djoka kao sasav kajsiju

PE
peugeot
21:25 01.06.2015.

Salu na stranu. Sad, sasvim ozbiljno : ukoliko u srijedu, u cetvrtfinalu, u Parizu bude jako toplo to ce ici u potpunosti u prilog Rafi i njegovom stilu igre. To on i ne krije. Nakon ne bas lagane pobjede protivv Amerikanca Socka u cetiri seta Izjavio je pariskom sportskom dnevniku "L'Equipe" da ukoliko vrijeme u srijedu bude toplo to ide u njegovu korist. "Sto toplije, to bolje za mene" - izjavio je. Naime, u tom slucaju zemljana podloga postaje brza i Nadalove "lift" lopte ce dolaziti u nivo Noletovih ramena, a iz tog polozaja ih je jako tesko vracati. Ipak mislim da ce Djokovic naci rjesenje i kljuc za Nadalovu igru. Pozdrav!

PE
peugeot
20:52 01.06.2015.

Nisam bas siguran da ce nas "Joker"omlatiti Nadala kao meni najdraze voce, a koje nazalost kratko traje (kajsiju) ali je sasvim tacno da Novak igra jako dobar tenis (zato i jeste prvi teniski reket na svijetu) i da ce uz pomoc svoje familije i narocito svog sina Stefana koji mu daju ogromnu energiju uspjeti pobijediti Nadala u Rafinom omiljenom vrtu (Roland Garros).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije