Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE REAKCIJE

'Novaka Đokovića progone samo zato što je Srbin'

Foto: Reuters
10.08.2017.
u 11:54

- Uvijek se nađe neka tuka ili, kako vi u Srbiji kažete, neka ćurka koja se takvim izjavama želi proslaviti. Gluposti - rekao je Nikola Pilić.

Bivša tenisača, a danas analitičarka Helene Pelletier podigla je puno prašine u medijima tvrdnjom da je Novak Đoković sezonu završio zbog dopinga. Zbog toga bivši prvi igrač svijeta razmišlja o tužbi.

- Novak se odmah konzultirao s odvjetnicima, čuli smo se i s ATP-om pa će na osnovu toga procijeniti što mu je činiti. On nikada do sada nije tužio medije iako su mnogo puta objavljivali neistine. Tenisači ne daju mnogo informacija o ozljedama zbog konkurencije i onda ima mnogo prostora za spekulacije - poručili su iz Đokovićevog tabora za srpske medije.

Nikola Pilić, jedan od prvih Đokovićevih trenera, bio je poprilično oštar.

- Uvijek se nađe neka tuka ili, kako vi u Srbiji kažete, neka ćurka koja se takvim izjavama želi proslaviti. Gluposti. Nema šanse da ATP zna za doping i da šuti. Posebno kod Novaka koji je sve ove godine dva puta više testiran od Federera, Nadala i Murrayja - rekao je Pilić.

1/7

A bivši izbornik Davis Cup reprezentacije Srbije Radmilo Armenulić je uvjeren da se Đokoviću to događa samo zato što je Srbin.

- To je velika sramota i ljudska pakost. Poručio bih toj gospođi da je veliki lažov. Sramota je za tenis da takva osoba postoji. Preporučio bih joj da više ništa ne piše i da se ostavi sporta. Očigledno to ne zna raditi. Zašto nisu pisali o Federeru kada je napravio pauzu? O Nadalu kada je on napravio pauzu? Onda nisu pisali tako nešto, nego sada pišu o Novaku i to samo zato što je iz Srbije. Novak je korektan čovjek koji nikada nije uzimao nikakav doping. Ne doping, nego ništa nedozvoljeno - rekao je Armenulić i dodao:

- Zapadni mediji su posljednjih godina bili toliko ogorčeni zbog Novakovih rezultat da višu nisu znali što raditi. Jednostavno, protiv njih se ne vrijedi boriti, treba ih samo ignorirati i ništa više.

Komentara 60

DU
Deleted user
12:27 10.08.2017.

Znaci trener srbin ljut zato sto ta dama laze? Imate se i pravo ljutit, ako neko laze. Onda znate kako je nama u HR kad cujemo skoro svakodnevno gluposti i lazi iz Srbije u vezi Oluje itd. Dokovicu kao sportasu svaka cast

ZA
!zagreb!
12:06 10.08.2017.

Radmilo lijekovi po receptu se ne preskaču.

ST
Starotopoljanin
13:39 10.08.2017.

Opet srbin ugrozeni,nemojte opet ratovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije